Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 19, 2014 at 12:30

Ce tip de blugi te avantajează

by

Fiecare dintre noi are în garderobă cel puţin o pereche de blugi. Jeanşii reprezintă articolul vestimentar care nu se demodează niciodată şi care te poate scoate din impas, atunci când nu ştii ce ţinută să porţi. Cu toate acestea, este destul de dificil să găseşti perechea ideală, care să ţi se potrivească perfect, în funcţie de siluetă.

ripped-jeans-2

Iată câteva sfaturi de care trebuie să ţii cont, atunci când îţi doreşti o nouă pereche de blugi:

Corp clepsidră. Dacă ai corpul în formă de clepsidră, adică umerii tăi sunt la fel de laţi ca şi şoldurile, iar talia este mai accentuată, atunci este bine să optezi pentru nişte blugi dintr-o singură culoare. Alegejeanşii închişi sau deschişi, dar niciodată în degrade, pentru ca altfel risţi ca picioarele să pară un pic mai groase decât sunt. Poţi opta fie pentru un model slim, care să îţi scoată formele în relief, sau pentru blugi puţin mai evazaţi, care să evidenţieze talia.

clepsdra

Picioare subţiri şi lungi. Pentru persoanele înalte şi slăbuţe, se recomandă blugii strâmţi pe coapse şi evazaţi în partea de jos. Aceştia vor scoate foarte bine în evidenţă formele de invidiat.

picioare-lungi

Forme discrete. Dacă posteriorul nu iese foarte mult în evidenţă, încearcă să nu mizezi pe blugii mulaţi, deoarece aceştia nu vor face altceva decât să accentueze lipsa unor forme mai generoase. Optează pentru blugi mai lărguţi, care să dea senzaţia că formele sunt doar ascunse. Sunt ideali blugii de tip boyfriend, blugii skinny – dar de o mărime puţin mai mare şi blugii clasici, drepţi.

boyfriend

Picioare mai plinuţe. Pentru persoanele cu forme generoase, dar şi cu câteva kilograme în plus, se recomandă blugii de o culoare închisă, cu talie înaltă, care să dea senzaţia de lungime.

talie-inal

Corp în formă de pară. Silueta de tip pară se caracterizează prin partea inferioară mai proeminentă decât cea superioară. Altfel spus, şoldurile şi posteriorul par a avea dimensiuni mai mari, în comparaţie cu sânii şi umerii. Pentru un astfel de corp se recomandă blugii conici, care subţiază picioarele, însă nu un model foarte mulat. Optează pentru talie medie sau joasă, deparece vă va contura frumos silueta.

conici

sursa:one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page