Fashion - Tendinţe, Lifestyle — iulie 26, 2014 at 14:45

Ce spune culoarea lenjeriei intime despre o femeie

by

Potrivit unui studiu recent, 79% dintre femei spun că acordă o mare importanţă atunci când îşi cumpără lenjerie intimă. Şi asta pentru că achiziţionarea acestui obiect vestimentar le conferă încredere în sine, se simt puternice şi seducătoare!

Verde, negru, alb, albastru, roşu, roz… Te-ai întrebat vreodată de ce foloseşti o culoare anume când vine vorba de lenjeria intimă? Atunci când ne alegem o rochie, o cămaşă sau o pereche de pantofi, culoarea este foarte importantă, dar parcă nu acordăm tot atâta atenţie culorii lenjeriei intime… Cu toate acestea, chiar dacă rămâne în plan secund, culoarea lenjeriei oferă multe informaţii despre noi.

Dar, de cele mai multe ori, nu orice femeie cunoaşte semnificaţia din spatele culorii lenjeriei intime, care spune mai multe despre ele, despre viaţa şi relaţiile lor. Iată cele mai frecvente culori de lenjerie intimă şi trăsăturile care definesc personalitatea femeii care le poartă:

Negrul – caracterizează o persoană practică, puternică, ambiţioasă, cu tendinţe în a-şi ascunde emoţiile şi care obişnuieşte să fie şeful într-o relaţie.

lenjerie neagraAlbul – defineşte naturaleţea persoanei care îl poartă, încrederea, calmul, seriozitatea, afecţiunea, sinceritatea şi exprimarea clară a sentimentelor, precum şi o anumită doză de timiditate în dormitor.

lenjerie albaRoşul – denotă caracteristicile unei femei pasionale, energice, care este de deplin conştientă de sex-appeal-ul său şi face tot posibilul pentru a-şi satisface partenerul, dar aşteaptă la rândul ei acelaşi tratament.

lenjerie rosieUneori, poate deveni o persoană dramatică şi îi place să pozeze în victimă, însă tocmai acesta este farmecul care atrage ca un magnet bărbaţii în mrejele sale.

Albastrul – aparţine firilor romantice, care adoră să se îndrăgostească. Sunt persoane cu un fin simţ artistic şi adoră domeniul modei. Este culoarea regalităţii şi spune despre femeie care o poartă că este naturală şi serenă. De asemenea, albastrul caracterizează femeile independente, care îşi doresc să iasă în evidenţă, sunt persoane atât jucăuşe cât şi foarte serioase în intimitate şi adoră să se alinte după o partidă de sex.

lenjerie albastraCuloarea bej sau culoarea pielii – Deşi foarte practică, este în esenţă “moartea pasiunii”. Denotă plictiseală şi lipsă de excitare. Dacă vrei să seduci un bărbat, uită de această culoare, chiar dacă îmbrăcămintea asortată ţi-o cere. Nu este deloc sexy şi nici stimulatoare. Din contră, este asociată bătrâneţii.

lenjerie bejCuloarea verde – Este prin esenţă culoarea naturaleţii şi libertăţii. Doar femeile cele mai îndrăzneţe, mai independente şi mai sigure pe sine au curajul de a purta lenjerie în această culoare. Tu îndrăzneşti?

lenjerie verdeCuloarea galbenă – Deşi este adesea asociat superstiţiilor, realitatea este că galbenul denotă bună dispoziţie şi poftă de viaţă. Deşi iarna nu este recomandată purtarea lenjeriei galbene, vara este ideală şi pentru a scoate în evidenţă tenul bronzat.

lenjerie galbenaCuloarea gri – Lenjeria în această culoare este asociată unei persoane liniştite, timide, deloc îndrăzneţe. Pe de altă parte, este asociată şi unei persoane dedicate complet partenerului. Poate că nu este cea mai sexy dar este ideală atunci când vrei să arăţi câ iubeşti complet şi din tot sufletul persoana de lângă tine

lenjerie griCuloarea roz – Este, fără îndoială, culoarea femeii jucăuşe, tupeiste şi copilăroase. Pe lângă femeile romantice şi cele copilăroase, rozul este perfect şi petru cele care vor să stimuleze şi să pregătească terenul pentru o partidă sexuală relaxată şi jucăuşă.

lenjerie roz

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page