Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — februarie 17, 2015 at 20:49

Ce să nu faci când ești geloasă (verificate din cealaltă parte)

by

Nu știu alții cum sunt, vorba lui Creangă, dar pentru mine un pic de gelozie din partea femeii cu care îmi împart planurile de viitor e un compliment. Mai multă e condiment. Prea multă… e otravă.

Așa că o să vă spun, într-o ordine atent gândită, motivele pentru care gelozia stinge focul în loc să-l aprindă.

5. Nu din prima seară! Sunt femei pe carele apucă gelozia încă ÎNAINTE să aveți chiar o relație. Nu e un semnal de alarmă, e direct maneta aceea din tren care îl oprește. Ca să cobori. Nici nu te mai interesează care e amenda! Dacă nici nu am început și deja avem simptome de la sfârșit, singurul medicament care funcționează e injecția letală. Oricât de mult mi-ar plăcea amblajul, conținutul miroase a expirat. Orice bărbat pus în această situație realizează că femeia e geloasă NU pentru ce a făcut el, ci pentru că are un bagaj de frustrări din trecut cu care o să vină în relație. Și parcă n-avem niciun chef să ducem și greul altuia.

4. Interogatoriul. Femeia crede că poate să afle DE LA VINOVAT care este exact vina. O regulă generală a oricărui bărbat “trecut prin multe” spune clar: Dacă o minți, o minți până la capăt. E o copilărie să crezi că bărbatul tău e un fel de Rodion Romanovici Raskolnikov din Crimă și pedeapsă! Omul acela a mărturisit presat mai mult de propria vină decât de comisarul care îl urmărea!
Interogatoriul NU te va ajuta să afli ceva, doar să-ți îndepărtezi iubitul care va alege să nu-ți mai povestească nimic, să nu mai comunice, pentru că “tot ce spui poate fi folosit împotriva ta”

3. Există “femei cronometru”. Unde ai fost până la ora asta? Dar cât faci tu până în Victoriei? E o insultă la adresa inteligenței lui! Dacă vrea să-și facă timp pentru o amantă, își face. Și dacă știe că are nevoie de un alibi, îl va avea. Noi, bărbații, suntem oricând gata să mințim pentru un prieten. În plus, dacă întârzie doar două ore înseamnă că nici cu amanta nu s-a descurcat prea bine :)))

2.Nu ridica tonul.Pentru că nu mai auzim J))) Psihologia te poate învăţa în 50 de pagini că tonul pe care dai un mesaj,ca şi poziţia corpului când o faci,contează mai mult decât mesajul. Bărbatul nu este programat să-şi bage coada între picioare când un rival mârâie.E programat să-i dea peste bot.Se va abţine că e gentleman da te va trece din lista prietenilor lui în lista neagră.Nimeni nu vrea să doarmă în pat cu duşmanul.

1.Nesiguranţa . Cel mai grav element.O femeie exagerat geloasă îi va da bărbatului o senzaţie inconfortabilă,nu pentru că e nesigură pe el ci pentru că e  nesigură pe ea.Secretul unei relaţii perfecte este ca amândoi să aibă senzaţia că au făcut o mare afacere,că au mai mult decât merită.Că au pus mâna pe Zâna Zânelor,Crăiasa Poveştilor,Peştişorul de Aur.  Vezi să nu te faci de basme.

Din secunda în care te arăţi nesigură din cauza altei femei te pui în inferioritate  faţă de  ea în faţa lui.Şi chiar dacă nu i-a trecut nimic prin cap îl ajuţi tu să-i treacă.

Aşa cum o să-i treacă şi de tine.

radufconstantinescu.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page