Fashion - Tendinţe, Lifestyle — mai 17, 2014 at 20:14

Ce să faci cu blugii vechi

by

Blugii se află printre cele mai populare articole vestimentare, de aceea cred că multe femei au cel puţin o pereche de blugi în garderobă pe care nu o mai folosim. Ca să pui în valoare o pereche de blugi mai vechi, am câteva idei care te vor face să o porţi din nou:

1. Blugi decoloraţi.

blugi-decoloratiDacă eşti în căutarea unei perechi de blugi cu model unic, am o veste bună pentru tine: o poţi realiza singură, singurică în intimitatea casei tale. Ai nevoie de o pereche de blugi căreia vrei să îi dai un aspect nou şi de un recipient cu clor.  Rezultatele sunt abstracte și cu siguranță unice, astfel încât să obții un rezultat diferit de fiecare dată este uşor, iar replicarea aceluiaşi design poate fi o sarcină foarte dificilă. Blugii decoloraţi reprezintă metoda perfectă pentru cele care sunt mereu în căutarea pieselor vestimentare unicat.

2. Adaugă capse.

blugi-cu-capseAceasta este printre cele mai cunsocute metode de a actualiza o pereche veche de jeans. Adăugarea de capse pe blugi poate da un aspect ce te duce în zona rock and roll, dar în mare măsură depinde de ceea ce porţi cu “noua” pereche de blugi. Materialele de care vei avea nevoie sunt foarte accesibile (le vei găsi la magazinul tău de mercerie). Poți adăuga capse în locuri aleatorii pe blugi sau poți crea, de asemenea, un design mai detaliat, depinde de ce fel de aspect vrei “să îmbrace” blugii tăi.

3. Blugi Ombre

blugi-ombreOmbre a avut un succes imens în lumea modei cu lucruri cum ar fi părul Ombre, pantalonii scurți Ombre, unghiile Ombre și alte lucruri Ombre care au putut  fi observate atât la celebrităţi, cât şi la modele în timpul defilărilor pe podiumuri. Dacă doreşti să obții încă un articol care se potriveşte cu tendința Ombre, de ce să nu încerci cu o pereche blugi? Este destul de ușor, dar ai nevoie de un pic de timp. Metoda Ombre, de obicei, funcționează bine cu o pereche de blugi de culoare închisă.

4. Blugii rupţi / ripped jeans

blugi-rupti1Ai nevoie de o foarfecă, un şmilgher sau de o răzătoare. Foloseşti unul dintre instrumentele pe care le-am enumerat şi trebuie să tai/ freci blugii al căror aspect vrei să îl modifici în locurile-cheie unde vrei să ai inciziile.

Ripped jeans sunt în vogă acum şi, în plus,  se potrivesc aproape cu orice ţinută, depinde tine care vrei să fie aspectul final: casual, elegant sau sport.

Sursa: http://fashion365.ro/

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page