Horoscop, Lifestyle — martie 19, 2015 at 21:12

CE SĂ BEI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

by

Poate ești genul ăla de om care nu merge la baie până nu-și citește zodiacul. Sau poate ești pe budă și-ți citești zodiacul acolo. Sau poate chiar îți citești acum zodiacul, de pe blog, chiar pe budă, între pauzele de Candy Crush și știri. Indiferent care-s obiceiurile tale cu privire la citirea letopisețurilor zodiacale, acum află că până și alcoolismul are legătură cu zodia ta. Cică specialiștii zic că fiecare zodie preferă anumite arome.

cocktails

Capricorn- Triplu sec, fără gheață

Nu neapărat dublu sec, dar ție nu-ți plac fanteziile. În băutură cel puțin. La fel ca apele în care înoți (sau te bălăcești cu aripioarele ajutătoare) dacă nu vezi fundul paharului (apei) nu te bagi, man. Preferi băuturi clasice, gin tonic, shoturi, whisky cu apă minerală. Ești nenea Rafinament, ce pot să zic? Mai ai și-un mod de-a cere băutura la bar de enervezi barmanii.

Cine naiba bea whiskey fără gheață, la temperatura camerei și dacă se poate să nu îți agite sticla când toarnă?

Vărsător- Un Long Island, vă rog

Tu ești mai clasic, îți plac cocktailurile, dar nu alde Șurubelniță. Tu bei Long Island, Old Fashioned, orice cocktail cu Martini sau Whiskey Cola. Tu mergi mai mult pe calitate, nu pe cantitate. Ai și-un chart în cap: la trei Long Island te-ai pilit. Totul e calculat, nu doar pentru că vrei să te îmbeți mai repede, dar ești și zgârcit.

Pești– Dacă are alcool, să curgă băutura-n pahare

Tu nu prea ai pretenții. Probabil că ai patru stomace, ca o vacă. Nu prea faci fițe la băutură, dacă ai chef să te pilești, bei orice, în orice combinație. Preferi să bei bere, de oricare fel și de orice nație. Îți place să le încerci și pe alea scârboase, cu ciocolată, cu pipi de unicorn, tu le-ai încercat pe toate. Îți place și vinul mult, dar ăla dulce. Ăla sec îl bei șpriț ca un român ce ești.

Berbec– Bloody Mary, cu jalapenos

Ești destul de vulcanic de fel. Nu mă surprinde faptul că-ți plac cele mai dubioase băuturi. Tu ești tâmpitul ăla de la petrecere care bea Bloody Mary, cu o coadă de sparanghel în pahar și ceri și sos picant. Ori asta, ori bei tequila ca pe apă. Probabil că trebuia să te naști în vreo țară în care singurul gust pe care-l are mâncarea e pereche cu nenea Temperament Vulcanic: adicătelea MUY CALIENTE.

Taur– Vinul după bere-i o plăcere

Tu le combini și a doua zi n-ai nimic. Bere, vin, tequila și BAM: sufletul petrecerii! Dar cel mai mult îți place să bei vin. Ba chiar te prefaci că știi despre ce vorbești ca să impresionezi. Vinul ăsta are un gust lemnifer cu aromă de fragi. Mare degustător de vin te dai!

Gemeni– Orgasm, Sex on the Beach și Blowjob

Ești cam libidinos și pus pe șotii. Comanzi băuturi cu nume dubioase doar ca să faci glume barmanului. Dar nu poți să zici că nu-ți și plac. Cel mai mult bei Sex on the Beach și beri cu tequila. Deși, le bei doar pentru că ești bipolar. Tot la bere ajungi.

Barman, vreau și eu un orgasm și-un blowjob. Nu neapărat în ordinea asta.

Rac– Rom cu Cola și Vin fiert 

Ție îți place de mori senzație de căldură de la băutură. Te face să te simți încrezător, sexy și poate nițel cuddly. Iubești să bei rom cu Cola sau vin fiert din fix motivele astea. Deși, după ce le bei parcă-ți vine să te freci de toată lumea din jur.

Sunt beat/ă. Nu mă băga în seamă!

Leu– Tu ai încercat toate tipurile de bere

Chiar dacă oriunde mergi, bei bere și încerci toate soiurile, gusturile tale sunt rafinate, dar variate. Ție îți plac băuturile aromate și vinurile tari. La tine experiența de băut ține de cât de cool arăți cu băutura respectivă în mână. Te pui la bar și ceri un pahar de whisky doar ca să ai un aer misterios.

Fecioară– Șurubelniță sau Mojito

Ție îți place gustul fresh în băutură. Dacă nu are mentă sau lămâie, ți se face rău. Cel mult, poți să bei Sangria sau chestii cu gust de fructe. Ești mort fără Mojito. Ești fix ĂLA care critică cluburile în funcție de cocktail.

Am fost ieri în club Y și aveau cel mai infect Mojito. Cine nu pune zahăr brun? AMIRITE?

Balanță– Appletini sau lichior de ciocolată

Ție nu îți plac băuturile tari, dar astea fanteziste și frumos aranjate sunt okay. Atâta timp cât barmanul nu exagerează cu alcoolul, ești în stare să le bei pe cele mai dulci, mai fructoase și mai DRĂGĂLAȘE băuturi.

Un Appletini, vă rog! Cum ce e un Appletini? Un cocktail pe bază de Martini cu măr! BARBARILOR!

Scorpion- Totul e în aromă

Tu ești mort după arome și senzații tari. Îți plac combinațiile noi și îndrăznețe, dar nu te deranjează să bei o bere cu lămâie. Dacă ar fi să alegi o băutură pe care să o bei toată viața nu ai putea. Ești prea nehotărât și spontan. Depinde de companie.

Săgetător– O Vodcă pentru pirați, vă rog!

La tine nu contează ce bei, atâta timp cât are un nume cool. Vodcă pentru Pirați, Caipirinha, Cocktailul lui James Bond, 50shades of Vodka. Băutura din mână trebuie să reflecte personalitatea ta și să poți să o bagi într-o conversație în timp ce bei.

Ah, ce să fac. Beau 50 shades of Vodka. N-ai mai băut?

 

sursa modapebune.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page