Horoscop — martie 20, 2015 at 22:02

CE POSTEZI PE FACEBOOK ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

by

Așadar, cât de narcisist ești pe social media în funcție de zodie?

facebook_friends

 

Berbec – NARCISIST, deci exist

Berbecii fac parte din aria aia narcisistă supremă a zodiacului. Dacă te uiți bine la ei în poze se photoshopează cam mult. Dacă-ți faci poză cu el, trebuie neapărat să-i placă poza ca să poți s-o pui pe Facebook, altfel o să îți dea hide from timeline. Iar asta e jignirea supremă în lumea online.

Pentru el, taguitul pe Facebook e o religie.

Taur – Look at me now

Ăștia-s niște materialiști și vor să se laude pe Facebook mereu cu ce-și mai cumpără, unde merg, ce cursuri fac ei și alde d-astea. Nu or fi ei bogătanii absoluți, dar orice pereche de pantofi mai fancy strânge peste 100 de like-uri și mulți invidioși. Ăștia-s mai mult lăudăroși decât narcisiști.

Au tendința să se ia după trendurile internaute. Așadar, dacă toată lumea postează despre ziua Izabellei sau despre moartea unui artist o făce și el. În afară de asta, nu prea suportă critica și nici comentariile negative, așa că ori le șterg de pe profilul lor ori răspund usturător.

Gemeni – Trăiesc viața-n roz

Pe Facebook-ul lor o să găsesc sute de poze cu ei în care vor să arate tuturor cât de bine își trăiesc ei viața. Indiferent dacă-i adevărat sau nu. Mereu te oftici că pleacă prin nu-știu-ce destinații, că primește nu-știu-ce ofertă de job și alde din-astea. Dacă vezi un wall plin de poze amuzante, poze din destinații luxuriante și – ce să mai- niște chestii care par prea bune ca să fie adevărate atunci ești pe profilul unui Gemenaș. Acum e o șansă destul de mare ca viața lui să nu fie atât de roz precum e pe Facebook.

Rac – Tony Poptamas

Ăștia-s mereu ăia mereu răniți în aripă pe Facebook. Intră și ies din relații, postează statusuri triste de pe tumblr despre dragoste, tristețe, viață, filosofie etc. Veșnic suferă din dragoste și dau share la bloguri siropoase din regnul lui Otravă.

Leu – Dau eu check-in?

Leul este un fluturaș sociabil. El mereu își dă check-in-uri, apare prin poze cu nu-știu-câți prieteni, are mulți oameni care-i urează tot felul de ziua lui și de toate sărbătorilor. Chiar dacă el nu e atât de sociabil în realitate, așa arată pagina lui de Facebook.

Pe lângă asta, selfie-urile sunt la ele acasă. Cel puțin unul pe zi. Trebuie să-și păstreze imaginea, nu?

Fecioară – Grammar Nazi

Fecioarele-s niște perfecționiste, iar postările lor sunt foarte gândite. Niciodată n-o să posteze un status în care cer atenție, cu greșeli gramaticale sau în care să ceară ajutor. Toate pozele sunt perfect editate, cu filtrul potrivit, mâncarea și obiectele sunt așezate simetric în poze. Chiar și pozele lor cu pisici sunt fără cusur.

Balanță – IUB

Dacă te-ai săturat de prietenul ăla care postează numai poze cu persoana iubită, e clar că-i Balanță. Poză cu iub, mâncare de la iub, cadou de la iub, la plimbare cu iub. IUB. IUB. IUB.

Dacă nu sunt cu nimeni postările lor o să fie despre cât de bine e să fii single, poze de la petreceri și orice care să arate cât sunt de disponibili

Scorpion – Like la post, nu la share

Ăștia sunt o tocană social mediană. Sunt de obicei vânători de like-uri pentru că le place atenția și le place să fie foarte populari. Mai sunt și super competitivi, așa că se bagă în tot felul de concursuri la care încearcă să corupă pe toată lumea să participe sau să îi roage să le mai dea un share sau un like.

Săgetător – Să vă spun un banc

Săgetătorii sunt mereu puși pe caterincă așa că dacă nu postează ceva amuzant, postează ceva mult prea sincer și direct. Nu se ascund niciodată după deget și postează fix ce simt. Fie că e o hatereală, fie că e o laudă sinceră la adresă vreunui produs pe care-l folosesc, Săgetătorii au cele mai curate și sincere postări pe Facebook.

Capricorn – Sticks and stones may break my bones

Capricornii, la fel ca Leii, sunt preocupați foarte tare de felul în care arată, atât imaginea lor în realitate, cât și aia de pe Facebook. Pe Facebook nu vor decât să câștige notorietate, așa că orice poză postată de 10 mii de ori în Newsfeed o să o posteze și ei. Fac orice pentru încă un follower.

Vărsător – Doar frustrații dau REPORT

Vărsătorii postează orice. Și când zic orice, mă refer și la poze nud. Poate cu ei, poate cu alții, dar nu prea le pasă de ce crede lumea așa că wall-ul lor arată foarte îndrăzneț pentru o persoană închisă la minte. Chiar și pozele în care sunt tagguiți. Nu le pasă dacă arată rău, dacă beau bere pe stradă sau dacă stau cu ochii dați peste cap într-o poză. Nimic nu intră la butonul hide from timeline.

Pești – All about that FISH

Le pasă foarte mult de imaginea lor din Social Media, dar doar de a lor. Postările lor sunt doar despre ei: ce fac ei, cât de tari sunt, ce-au realizat, ce-au câștigat etc. Orice postare e rost de laudă. Pe lângă asta, se plâng foarte mult: de vreme, de metrou, de noua freză a lui Miley Cyrus, de industria muzicală, orice nu le convine devine postare.

Fiind creaturi narcisiste, le place foarte mult să-și vadă fața, așa că o să se tragă-n selfie-uri de câte ori pot.

sursa modapebune.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page