Fashion - Tendinţe, Lifestyle — ianuarie 23, 2017 at 17:09

Ce piese trebuie să cuprindă garderoba feminină pentru 2017

by

Aşa cum ne-am obişnuit, moda se schimbă de la an la an şi, de data aceasta, în 2017 ne reîntâlnim cu piese vestimentare cu care deja suntem obişnuiţi, dar care pot aduce oricând un aer proaspăt garderobei noastre.

moda 2017Anul 2017 a  început în note pline de graţie şi, odată cu acest lucru, designerii au avut grijă să selecteze cele mai spectaculoase trenduri care ne vor urmări în următoarele luni ale anului. Iată care sunt principalele trenduri care te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti garderoba în noul sezon.

Volane şi dantelă. Datorită acestui trend, eleganţa şi feminitatea vor fi reîntâlnite şi în acest an. Trebuie să recunoaştem că, nimic nu este mai feminin şi mai sexy decât o rochie din dantelă translucidă, în tonuri deschise sau volane jucăuşe.

moda8Imprimeuri de vară. Imprimeurile florale îndrăzneţe şi pline de culoare rămân un must-have în garderoba feminină şi, cu cât acest trend păşeşte glorios pe podium, cu atât mai mult începem să apreciem adevărata sa frumuseţe. Deşi pare că aceste imprimeuri sunt potrivite doar pentru sezonul cald, chiar şi în zilele în care temperaturile sunt foarte scăzute, acestea pot fi o apariţie ideală.

modaSporty chic. Iată un trend unic şi simplu în felul său care a fost foarte întâlnit în rândul fashionistelor din întreaga lume. Când adopţi acest trend, trebuie doar să ţii cont de câteva aspecte de bază, cum ar fi:

  •  niciodată să nu adopţi în ţinuta ta mai mult de trei culori diferite
  •  evită pe cât de mult posibil logo-urile care ies în evidenţă
  •  nu-ţi încărca look-ul cu detalii care nu sunt necesare

moda1Topuri cropped. Deja suntem familiarizate cu acest trend şi în ultimii ani am reuşit să ne dăm seama care sunt cele mai bune moduri a le purta astfel încât să ne avantajeze în ţinutele pe care le adoptăm. Un top cropped sau de tip bustieră poate fi purtat cu uşurinţă alături de orice altă piesă vestimentară din garderobă, fie că este vorba de o pereche de jeanşi, o fustă sau o pereche de pantaloni scurţi.

moda2Dungi. În acest sezon, printre cele mai importante trenduri se numără imprimeurile cu dungi. Fie că optezi pentru piese vestimentare cu dungi verticale, orizontale, de dimensiuni mici sau mari sau în tonuri diferite, toate acestea vor fi ideale pentru un look classy şi feminin.

moda3Dungi verticale. Ne-am familiarizat anul acesta cu deja celebrele cămăşi-bluze cu dungi subţiri bleu-albastre. Se pare că aceste dungi se vor răspândi către toate articolele vestimentare în 2017, cuprinzând fără excepţie de la sacouri, la rochii şi salopete. Pentru că tot ne întrebam ce să facem să părem mai înalte şi mai suple, iată că anul 2017 vine un pic de ajutor, punând aceste dungi în prim planul tendinţelor în jurul cărora ne vom construi garderoba. Dungile verticale imprimă ţinutelor un aer sobru, oficial, cu o predominantă tuşă clasică.

Tonurile Kaki. De-a lungul anilor, accentele militare au fost extrem de căutate şi apreciate, iar în acest sezon, tonurile kaki pot fi purtate atât în ţinute feminine, cât şi casual sau cu accente masculine.

moda4Tonuri roz. De la roz pudrat, caramel sau fucsia, toate nuanţele de roz trebuie să se regăsească în garderoba ta în anul 2017. Dacă ţinutele adoptate pe podium şi create de marii designeri au reuşit să ne cucerească privirile adoptându-le, atunci cu siguranţă nici noi nu vom da greş.

moda5Dresuri cu model dantelat. Multe dintre noi nu suntem la prima întâlnire cu acest accesoriu, nu-i aşa? Încă suspinăm după anii ’80 când făceam eforturi considerabile pentru ca aceste dresuri să ajungă şi-n garderoba noastră. Tiparul înflorat al dresurilor ne duce cu gândul la arabescurile din decorul oriental cu detalii extrem de feminine şi graţioase. Aceste dresuri (negre) se poartă cu ţinute uni. O rochie dreaptă, simplă, cu croiala tip sac, un pic mai scurtă decât porţi de obicei, este cea mai potrivită alegere pentru dresurile cu model.

moda6Rochia-cămaşă. Mereu ne-a plăcut genul acest de rochie: nu e strâmtă, nu e scurtă, nu e prea largă, nici prea decoltată, nu e prea tinerească, dar nici vintage, este fix ceea ce ne trebuie. O cămaşă comodă, cu buzunare (sau nu) în zona bustului, cu nasturi pe care să-i deschidem atât cât dorim să avem decolteul, accesorizată cu o curea sau fără, pe care o putem purta cu încălţăminte lejeră în fiecare anotimp. Este rochia ideală pentru femeia activă, mereu în mişcare pentru care ţinutele de zi cu zi nu sunt un stres în plus în activitatea cotidiană.

moda7Sursa: one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page