Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — ianuarie 25, 2017 at 23:52

Ce-l interesează pe un barbat la femeia cu care face sex

by

Femeile își fac cele mai mari probleme legate de impresia pe care o lasă partenerului lor, in momentele intime. Știm toate că ne stresează ideea că partenerul va fi dezamăgit să vadă că sânul drept e ceva mai mic decât stângul, coatele  uscate și aspre sau zona cu vergeturi de pe fese, începutul de celulită, ori vor vedea exact firului de păr crescut sub piele în zona bikinilor… Nici pomeneală! De la bărbați vin cu totul altfel de răspunsuri!

0 T

Sexologii americani au făcut topul lucrurilor care-i interesează cel mai mult pe bărbați la femeia cu care fac sex:

1. Inițiativa – Dacă dă de o femeie care nu pune mâna pe nimic, ci lasă totul să i se întâmple, bărbatul își pune problema dacă ea chiar vrea să facă sex cu el… iar îndoiala nu e tocmai excitantă! O femeie sigură pe ea, care știe să se manifeste ca o femeie vie și nu rămâne ca un fel de păpușă, care pune suflet și-și folosește creierul este super-excitantă și super plăcută pentru un bărbat.

2. Mișcarea – Pe scurt, dacă nu te mlădiezi după corpul lui, ci rămâi țeapănă și pasivă se va întreba iar dacă ai cu adevărat chef de sex, dacă îl placi sau dacă ai o problemă personală de intimitate. Fii vie, reacționează, participă, fă-l să înțeleagă că-ți place ceea ce faci.

3. Privirea
Îl privești în ochi sau îi privești corpul de care e așa de mândru? Înseamnă că merge bine. Se va simți neliniștit dacă te uiți în jos (poate deja te-ai răzgândit), dacă te uiți la propriul corp (poate ești prea obsedată de tine ca să mai simți ceva) și mai ales dacă te uiți absentă pe pereți (“oare o plictisesc???”)

4. Respirația
Adâncirea vocii și accelerarea respirației sunt indicii ale stării tale de excitație… dacă rămâi netulburată probabil partenerul tău va intra la idei. Asta nu înseamnă să mimezi rapid un gâfâit demn de linia de sosire a maratonului, ci pur și simplu să nu controlezi respirația prea mult – restul va face excitația ta firească.

5. Lenjeria
Daaa, aici femeile nu se înșeală: bărbaților le place lenjeria sexy și majoritatea apreciază un corp proaspăt epilat. Specialiștii spun că nu e la mijloc neapărat un criteriu estetic, ci o simplă deducție: dacă ai ales o lenjerie specială și te-ai epilat cu grijă înseamnă că îți dorești aceste clipe de intimitate și vrei ca totul să fie perfect. Orice bărbat este impresionat de asta!

Sursa: revistaioana.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page