Horoscop — mai 15, 2015 at 21:29

Ce fel de soacră vei fi in funcţie de zodie

by

 

Oricât de multe motive avem să ne plângem de soacrele noastre, cert este că, într-o bună zi, cele mai multe dintre noi vom ajunge să purtăm chiar noi acest titlu, cel de soacră. Indiferent cât de mult o să ne dorim pace şi înţelegere cu nora sau cu ginerele, inevitabil, vor apărea momente tensionate.

Important este să ne cunoaştem pe noi înşine foarte bine, tocmai ca să ştim cum să gestionăm aceste momente. Aşadar, haideţi să vedem ce spun astrele despre ce soacră vei fi în funcţie de zodie.

 LA3035-001

Berbec

Soacra Berbec îşi va dori să fie mereu stăpână pe situaţie. Încăpăţânată din fire, va dori să facă mereu lucrurile în felul ei. Ideal ar fi să nu se amestece prea mult în relaţia copilului ei. Acest lucru ar putea avea consecinţe neplăcute chiar pentru ea.

Taur

Deşi doreşte să îşi impună punctul de vedere, chiar şi atunci când vine vorba de căsnicia copilului ei, soacra Taur va fi mult mai diplomată. Ea nu va interveni niciodată direct în relaţie, dar îşi va exprima părerea sub forma unor comentarii aruncate în vânt sau pur şi simplu prin gesturi pline de subînţeles.

Gemeni

Soacra Gemeni va fi foarte rezervată în a se amesteca în căsătoria fiului sau a fiicei. Va fi o observatoare de la distanţă şi o să intervină doar în moment critice. Interesant este că ea nu ţine partea nimănui, ci, din contră, încearcă să ajute atât cât poate fără a fi părtinitoare într-un fel sau altul.

Rac

Sensibilitatea soacrei Rac va ieşi la iveală de foarte multe ori, iar acest lucru poate dăuna uneori relaţiei copilului său. Cel mai bine ar fi pentru soacra Rac să păstreze o distanţă minimă şi să încerce să se facă plăcută de noră sau de ginere. Astfel, niciuna dintre părţi nu va avea de suferit.

Leu

Soacra Leu este… o adevărată leoaică. Nu se dă înapoi de la a-şi arăta afecţiunea faţă de fiu sau de fiică şi intervine de multe ori în conflicte de cuplu pentru a lua apărarea odraslei. Acest lucru este mai mult decât evident, iar soacra Leu ar face bine să încerce să fie temperată şi mult mai calculată.

Fecioară

Fecioara va fi o soacră aşa cum oricare dintre noi îşi doreşte. Ea se va amesteca în relaţia fiului sau a fiicei doar în momentul în care este solicitată. Va încerca mereu să fie de ajutor pe toate planurile, iar relaţia cu ginerele sau cu nora vor fi, de multe ori, chiar mai bune decât cea cu propriul copil.

Balanţă

Aşa cum îi spune şi numele, soacra Balanţă mereu va încerca să fie echilibrul din relaţia fiului sau a fiicei. Va interveni atunci când vor fi probleme, dar întotdeauna cu calm şi cu graţie. Se ţine departe de problemele de cuplu, dar nu este insensibilă.

Scorpion

Ocazional, soacra Scorpion va interveni în lucruri care nu o prea privesc. Ideal ar fi să ştie când e momentul să se retragă, căci, altfel, riscă să îşi distrugă relaţia cu propriul copil şi să nu mai aibă parte de afecţiunea acestuia.

Săgetător

O fire prea puţin sentimentală, soacra Săgetător priveşte căsnicia ca pe o afacere. Atât timp cât consideră că odrasla sa a făcut o alegere profitabilă, nu va încerca să se implice în nimic din ceea ce nu o priveşte.

Capricorn

Raţională din fire, va avea mereu o relaţie bazată pe respect cu nora sau cu ginerele. Totuşi, s-ar putea să existe momente în care Capricornul justiţiar care stă ascuns în această soacră, să vrea să iasă la iveală. Dominată de gândirea la rece, soacra îşi va înfrâna aceste impulsuri la timp, ceea ce o pot transforma uşor în cea mai iubită mamă-soacră.

Vărsător

Soacra Vărsător nu se va da înapoi de la nimic pentru a ajuta relaţia fiului sau a fiicei. Va fi mereu un sprijin financiar, iar nepoţii vor fi mereu în siguranţă alături de bunica lor. Ideal ar fi să nu stea mai mult decât e cazul prin preajmă ca să nu devină o prezenţă agasantă.

Peşti

Nu se va implica prea tare în probleme emoţionale, dar soacra Peşti vrea să se asigure că lucrurile merg normal în relaţia copilului ei. Aşadar, ea va face controale periodice în casa acestuia. Norocul ei este că are simţul umorului şi va faca ca fiecare vizită să pară întâmplătoare.

sursa  yve.ro

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page