Editoriale — august 10, 2018 at 20:26

Ce faceți, vă treziți?… Priviți-vă copiii și întrebați-vă dacă se merită să fiți tăcuți…

by

Ascultați-vă vocea și strigați! Vocea voastră este esențială, scoateți-o în baruri, cluburi, pe stradă, la muncă, în studiouri TV, online, în instanțe… oriunde există cineva care să asculte, pentru că adevărul trebuie să fie strigat, pentru că nu trebuie să mai vă fie frică, trebuie să te ridici și să spui… Stop prostiei și incompetenței!

Ascultați-vă vocea! România este pe cale să se prăbușească… Nu este o predicție, este o certitudine. Aveți curaj și ridicați vocea împotriva celor care au distrus țara, hoților, corupților, politicienilor nevolnici și lași… împotriva tuturor celor care au uitat că sunt în slujba noastră și nu noi în slujba lor.

Transformați-vă vocea și strigați cât puteți de tare sau România va fi pierdută. Nu poți crede că peste noapte se va întâmpla ceva, sau că cineva poate să se ridice și să țipe de unul singur… nu este suficientă o singură voce, și nu sunt suficienți doar câțiva băieți în Parlament (fie vorba între noi, opoziția din Parlament poate striga, dar nu poate mai mult, și ei trebuie să se schimbe dacă iubesc într-adevăr România)… Un singur om nu poate lupta singur împotriva partidului ”mare”, a sistemului bancar, BEC, a  crimei organizate și împotriva tuturor celor din mass-media care dezinformează cu bună știință. Fără tine, fără vocea ta, vor câștiga.

Toată lumea trebuie să facă ceva pentru a aduce democrația înapoi în această țară expropriată poporului în fiecare zi, a cărei monedă se devalorizează în fiecare zi, a cărei economie este în agonie și al cărui parlament s-a transformat în Marea Adunare Națională de tristă amintire. Devenim pe zi ce trece o țară care își pierde vibe-ul economic într-un ritm impresionant, cu infrastructura ca și inexistentă, cu sistemele sănătății și al educației naționale îngropate de vii, cu tinerii care emigrează unde văd cu ochii… această țară își joacă viitorul la cel mai prost joc de noroc, cu cei mai proști cartofori care puteau exista vreodată. Conținutul discursurilor, retorica politicienilor, dezinformarea ”aruncată” prin toate canalele media, ”ajută” ca dictatura să se instaureze zi după zi, iar democrația să pălească și să se cufunde în întuneric.

Ascultați-vă vocea și strigați! Vocea voastră este esențială, scoateți-o în baruri, cluburi, pe stradă, la muncă, în studiouri TV, online, în instanțe… oriunde există cineva care să asculte, pentru că adevărul trebuie să fie strigat, pentru că nu trebuie să mai vă fie frică!  

Nu coborâți niciodată capul! Niciunul dintre acești prădători nepedepsiți din parlament, guvern și nemernicii lor din mass-media nu pot să-ți dea lecții, și mai ales, nu îți pot spune cum să gândești. Ei sunt cauza prăbușirii și a regresului. Realitatea este în jurul tău: privește-o! Nimeni nu va veni să vă salveze dacă nu veți încerca să vă salvați. Sunteți milioane de voci cărora li se refuză democrația, fiind excluse de la orice decizie parlamentară care privește viața și dreptul uman.

Ascultați-vă vocea! Sistemul știe că dacă ai curaj să te ridici și să strigi, va fi distrus pentru totdeauna cu consecințe inimaginabile, și de aceea luptă pentru supraviețuirea lui ca o fiară rănită.

Ce faceți: vă treziți?… sau stați tăcuți până la următoarele alegeri, preferând să fiți un complice tăcut la aceste ilegalități care au depășit orice limită a bunului simț?

Râdeți, și faceți ”bălăceală” pe social media spunându-vă în sinea voastră: “și ce pot să fac eu, și la ce ar servi să mă ridic și să vorbesc?”, sunteți deziluzionați și din nou: vă certați între voi… ”Dezbină și cucerește” să știți că se aplică cu succes mai ales societăților ca și a noastră!

Cine ar trebui să condamne nedreptatea și injustiția? Știm doar să glumim, să facem haz de necaz sau putem vorbi și serios?!! Trăim în fiecare zi în cel mai prost scenariu scris vreodată, și ar trebui să vă amintiți că imobilitatea și tăcerea n-a răsplătit niciodată pe nimeni cu lucruri bune… În fiecare zi sunt modificate legi (și nu în folosul vostru! sic!), este uzurpată și ignorată Constituția în fiecare zi… și noi toți tăcem, și ne plângem (numai pe social media)… complicat și trist… nu aveți dreptul să vă plângeți și să înjurați la colțuri, nu vă ajută cu nimic… Cine nu face nimic este complice al ruinei generațiilor viitoare!!.. priviți-vă copiii și întrebați-vă dacă se merită să fiți tăcuți…

Poporul este suveran, vă aduceți aminte de asta, nu-i așa?

Sunt românii un popor de idioți? În opinia mea, absolut NU!!!. Există la fel de mulți oameni stupizi în România ca și în toate celelalte țări ale lumii, nu suntem mai răi sau mai buni. Problema este alta: suntem supuși unei dezinformări masive care pentru a proteja interesele ”aleșilor”, care pe termen lung intră în capul oamenilor…. și o persoană prost informată, decide rău. Alegerile greșite sunt, prin urmare, o consecință a sistemului mediatic. Dacă am avea informații care informează corect oamenii, ei ar fi conștienți de faptul că o casă( citește Țară) cu risc de prăbușire trebuie să fie întărită sau reînnoită și ei ar fi conștienți de domeniile care prezintă cel mai mare risc, etc. În schimb, această informație este pusă în fundal, sub tăcere, de zgomotul altor informații pompate de artă pentru alte scopuri ascunse.

Poporul sunt toți cei din România și din afara României! Toți suntem români și tuturor ne pasă de viitorul nostru, al copiilor sau al nepoților noștri… nu mai permitem să fim străini în țara noastră și jigniți de personaje de 2 bani, bufoni şi circari penali care se erijează în fiecare zi drept reprezentanţii poporului român… De ce nu am da peste bot tuturor acelora care se erijează în „conducători” şi „purtători de cuvânt” ai societăţii civil ( vezi madam Alina Mungiu)… cine este ea şi ce vrea? Câtă ciudă poartă în ea pentru faptul că românii din afara granițelor nu au cum să plece urechea la ea? Mahala și prost crescută este dumneaei pentru că de ani de zile este ”suge” bani, ca mulți alții de altfel, din bugetul unor instituții ale statului român… Hello!!! cum poate să jignească toți românii care muncesc în afara granițelor pentru a oferi familiilor lor un trai decent?!!! Datorită bufonilor, circarilor și analiștilor sociali sau politici de 2 bani, atotștiutori de tot și nimic, am ajuns să fim dezbinați și întorși români contra români!

Ascultați-vă vocea! Sistemul știe că dacă ai curaj să te ridici și să strigi, va fi distrus pentru totdeauna cu consecințe inimaginabile, și de aceea luptă pentru supraviețuirea lui ca o fiară rănită.

Ce faceți: vă treziți?… sau stați tăcuți până la următoarele alegeri, preferând să fiți un complice tăcut la aceste ilegalități care au depășit orice limită a bunului simț? … de ce să lăsăm nişte oameni mai needucaţi şi mai proşti decât noi să ne conducă?… oare prin votul pe care îl dăm unui partid sau altuia… în funcţie de interese, clar!… oare nu demonstrăm că suntem de acord cu ei şi că ne merităm soarta?… Oare nu „dăm dezlegare” noi, cu mânuţa noastră, la furt, batjocură, nesimţire şi tupeu ordinar?…

Ascultați-vă vocea și strigați! Vocea voastră este esențială, scoateți-o în baruri, cluburi, pe stradă, la muncă, în studiouri TV, online, în instanțe… oriunde există cineva care să asculte, pentru că adevărul trebuie să fie strigat, pentru că nu trebuie să mai vă fie frică, trebuie să te ridici și să spui… Stop prostiei și incompetenței!

Cine nu face nimic este complice al ruinei generațiilor viitoare!!.. priviți-vă copiii și întrebați-vă dacă se merită să fiți tăcuți…

L. M.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page