Horoscop, Lifestyle — octombrie 24, 2015 at 09:34

Ce ascunde numarul certificatului de casatorie?

by
Vibratiile codului numeric ce se ascunde in spatele numarului certificatului de casatorie, ne vorbeste despre atitudinea sotilor fata de starea civila.
Deoarece actul de casatorie este eliberat intr-un singur exemplar pentru ambii soti, atunci numarul certificatului programeaza un tip anume, specific de casatorie, in care fiecare dintre parteneri vor exercita diferite forme de influente reiesind din codul numeric al propriei lor personalitati.
1
Pentru a descoperi codul numeric al certificatului de casatorie este suficient sa privim in partea de sus a certificatului, unde vom descoperi o serie si un numar.
Pe noi ne intereseaza doar numarul.
Sa zicem ca numarul este 111112.
Pentru a afla cifra de vibratie a acestui cod sau oricarui altul, vom aduna toate cifrele intre ele pana va rezulta o singura cifra.
In cazul nostru, cifra de vibratie va fi egala cu 7.
Daca in urma adunarii cifrelor numarului certificatului de casatorie rezulta un numar format din doua cifre, vom aduna acestea din urma inca o data, pana vom obtine o singura cifra.
De exemplu, numarul certificatului este 555552 = 27= 9.
Codul certificatului de casatorie cu vibratia 1
– ne vorbeste despre aceea, ca prin intermediul casatoriei, sotii au dorit sa isi modifice statutul social. Acest lucru nu este obligatoriu pentru ambii. Este suficient doar ca unul dintre soti sa isi fi dorit cu ardoare modificarea statutului social, a facut toate demersurile necesare si in cele din urma cuplul tanar format primeste un certificat de casatorie cu valoare numerologica 1. Intr-o astfel de casatorie, barbatul tinde sa demonstreze propria maturitate, cat si capacitatea de a fi vanator. Sotia, este fericita cu aceea ca si-a gasit un barbat destoinic, care o pretuieste si cu placere se ingrijeste de ea. Intr-o astfel de casatorie, de regula, urmasii apar rapid, la scurt timp, deoarece acestia din urma, inca o data indeplinesc functia lui 1 si intaresc in ochii societatii statutul unei familii complete.
Cifra 1 nu este un cod rau nici pentru casatoriile fictive, in care, fiecare sot isi urmareste propriile teluri si in care ambii s-au intleles de ce are nevoie celalalt. Chiar si o casatorie facuta din interes poate sa apara sub cifra 1 dar numai in cazul in care interesul a fost calculat corect partenerii cu timpul, pot ajunge sa se iubeasca reciproc. In cazul in care interesele nu au fost calculate in mod corect si s-au strecurat “erori de calcul”, cei doi casatoriti din interes se vor desparti atunci cand interesele vor fi satisfacute dincolo de 68% .
Certificatul de casatorie 2
– un astfel de certificat reprezinta indicatorul unei stari casante si instabile. Pe de o parte sotii doresc sa fie impreuna si nu tind sa destrame uniunea, dar fac asta in primul ramd doar pentru ca se tem sa ramana in singuratate. Aici, daca partenerii nu au interese comune, planuri, teluri, ei risca sa se inconjoare cu o energie care determina singuratatea in doi. Acest tip de singuratate in doi este foarte parsiv pentru ca desi nu esti singur, nu ai cu cine schima o vorba. Intr-o astfel de casatorie, foarte multe lucruri depind de cifra de vibratie interioara a sotilor. Este de dorit ca intr-o astfel de casatorie el sa fie nascut intr-o zi cu vibratie impara: 1 3 7 9 sau ori are alta data care insumate dau cifra impara si ea sa fie nascuta intr-o cifra para : 2 4 6 8 sau orice alta data a carei insumate formeaza aceste cifre. Daca lucrurile stau invers, ea fiind impara si el fiind par, atunci situatia se complica. Intr-o astfel de casatorie, unuia dintre soti, trebuie sa ii placa rolul de lider iar celulilalt rolul de supus. Rolul de supus poate fi si al sotului dar asta se intampla rar, deoarece lor le place rolul de lider. Daca intr-o astfel de familie, rolul de conducator si supus sunt corect distribuite si acceptate reciproc, atunci o astfel de uniune poate fi chiar foarte binecuvantata si rodnica
Certificatul de casatorie nr 3
– un astfel de certificat ne vorbeste despre crearea unei uniuni formate din doua personalitati creative, cat si despre o uniune a luptei contrariilor. Daca aceasta familie este formata din doi oameni tineri, atunci acestia inevitabil vor trece printr-o serie intreaga de verificari grele in cursul carora ambii vor incerca sa isi transforme partenerul astfel incat sa il apropie cat mai mult posibil de sotul sau sotia ideala in viziunea fiecaruia. In cea mai buna situatie, sotii vor trebui sa inteleaga ca transformarile trebuie incepute de la sine, ca uniunea celor doi reprezinta o lume a compromisurilor rationale si abia astfel sotii vor putea trai mult si fericit. In cea mai proasta situatie, incercand sa il modifice pe celalalt, familia va trai in rand, o serie intrega de scandaluri, tensiuni si certuri , care inevitabil vor duce catre divort.
Certificatul de casatorie nr 4
Un astfel de certificat cu numarul 4, marturiseste despre o familie aflata la inceput care in mod categoric nu se potriveste romanticilor deoarece atentia sotilor va fi concentrata in directia aspectelor practice ale vietii in directia organizarii cotidianului, luptei pentru propriul loc sub soare. Pentru perechile iubitoare de munca, oameni pragmatici, fara mari salturi creative, un astfel de cod este foarte bun deoarece ii ajuta pe acestia sa isi cladeasca cuibusorul cat mai confortabil si sa faca provizii pentru zilele negre. Copiii intr-o astfel de familie apar nu mai devreme decat dupa 3-4 ani de la casatorie dar si asta numai in cazulin care sotii vor considera ca baza lor materiala este satisfacatoare pentru a primi noi membrii in familie.
certificat-de-casatorie
Certificatul de casatorie cu nr. 5
– un astfel de certificat ne vorbeste despre uniunea a doua personalitati iubitoare de libertate, insetate de senzatii noi. “Drumetiile la stanga”, intr-o astfel de casatorie nu sunt excluse din partea ambilor. Tendinta catre senzatii puernice si noi, ii impinge pe soti intr-o astfel de casatorie sa calce destul de des la stanga. Cu timpul, uniunea se poate transforma intr-o sufragerie, unde sotii traiesc separat, din cand in cand se intalnesc , sau sotului ii apare o prietena iar sotiei un prieten de familie si toata aceasta companie este in stare sa prieteneasca si sa se inteleaga intre ei. Varianta ideala pentru acei al caror certificat de casatorie este marcat de cifra 5, este ca cei doi sa se ajute reciproc in manifestarea personalitatii creative a fiecaruia. Intr-o astfel de casatorie, partenerii trebuie sa ramana un mister unul pentru celalalt si de fiecare data sa te intorci catre partener cu o alta latura, stralucind intr-o alta lumina.  De fiecare data cand una dintre jumatati considera ca isi cunoaste cealalta jumatate ca pe o carte, imediat trebuie sa te reinventezi, sa te rescri si sa incepi un alt roman sub o cu totul alta denumire si alt continut. Daca sotii vor reusi sa faca acest lucru, atunci casatoria lor va fi durabila, interesanta, astfel incat nici unul dintre soti nu va trece granita fidelitatii.
Certficatul de casatorie cu nr 6
– acest cod doreste uniunea a doi oameni care din start si-au propus sa fie vesnic impreuna. A te desparti avand un astfel de cod in certificatul de casatorie, este practic extrem de greu. Eu personal nu prea stiu multe cauze care ar putea duce catre un divort real intr-un cuplu marcat de vibratia lui 6. Divortul devine si mai greu daca la momentul apartitiei divergentelor in familie exista si copii. Chiar si atunci cand sotii devin absolut straini unul pentru celalalt, acestia totusi continua sa traiasca impreuna din simtul datoriei fata de familie si copii. Cel mai uimitor este faptul ca chiar daca sotii nu se mai inteles si sunt ca doi straini, pot trai impreuna evitand conflictele deoarece vor prefera sa faca compromisuri decat sa creze conflicte. Sasele este un cod ideal pentru o casatorie din interes.
Certificatul de casatorie nr. 7
– o astfel de casatorie ii duce pe toti ceilalti pe un drum infundat deoarece nimeni nu poate intelege ce i-a facut pe ceidoi sa se casatoreasca. Nuntasilor nu le vine a crede ca asestia doi nu numai ca s-au gasit unul pe altul dar s-au mai si casatorit. Partenerii pot fi personalitati diametral opuse, fiecare dintre ei avand profesia sa si ambi vor acorda mult timp muncii dar cu toate acestea familia nu seva destrama. Partenerii pot sa nu se vada mult timp, asa cum se intampla in familia unui marinar dar atunci cand se intalnesc dupa o despartire lunga, va avea loc o reinoire si o renastere a sentimentelor. Secretul unui astfel de cuplu, consta in faptul ca fiecare isi traieste ptopria viata folosindu-se de dreptul libertatii absolute si oferind celuilalt partener exact aceeasi libertate absoluta si mod de manifestare creativ. Cu toate acestea ambii pot pastra fidelitatea deoarece libertatea lor se bazeaza pe increderea reciproca. Aceasta este casatoria prevazuta pentru doi oameni profesionisti de clasa inalta, dedicati meseriei lor si carierei. Copiii ingreuneaza cu mult viata acestora deoarece necesita atentie si ingrijire. Astfel, casatoria lui 7 nu prea are copii iar daca sunt, ei apar destul de tarziu. Un copil, pentru astfel de casatorie, este deja prea mult, daca apar mai multi copii, uniunea se poate chiar destrama.
Certificatul de casatorie nr 8
– un astfel de cerificat ne arata o uniune bazata pe castiguri reciproce. Dupa priincipiul : ” tu mie, eu tie”. Pregatind o cina uimitoare cu cinci feluri, sotia va astepta sa fie admirata si cateva fapte eroice sexuale din partea partenerului, iar daca dupa ce eu tie, tu mie nimic, aceasta se va simti pacalita. Sotul la randul sau, aducand acasa urmatorul sac cu bani, va considera ca sotia lui, in mod telepatic trebuie sa stie despre dorintele lui, chiar si cele mai ascunse, cum ar fi o partida de sex in 3, si va face tot ce este necesar pentru a-i implini fanteziile si a-l face fericit. Daca partenerii vor invata sa discute tensiunile familiale si vor gasi rezolvari reciproc acceptabile, atunci vor fi fericiti. De regula, intr-o astfel de uniune, sotia se ocupa de cele casnice si copii iar sotul munceste si aduce bani. Insa asta nu este o regula batuta in cuie deoarece de regula se intampla exact invers cand busines womanu ia asupra sa rolul  barbatului. Daca muncesc impreuna si au succes, atunci inevitabil de copii si casa se va ocupa un staff intreg de personal foarte bine selectat, antrenat si corespunzator platit pentru munca bine facuta.
Certificatul de casatorie nr 9
– acest certificat ne vorbeste despre o uniune in care fiecare dintre parteneri pune pe primul loc fericirea celuilalt si in numele acestei fericiri, ei sunt gata sa faca autojertfire. In dependeta de cifra de vinratie interioara, unul dintre parteneri se poate transforma in jertfa capabila de orice doar pentru a mentine partenerul, pe cand celalalt se transforma intr-un dictator care in mod iscusit manipuleaza cu cealalta jumatate numai si numai in folosul propriu. Desigur, acest lucru repreinta varianta cea mai proasta. In cazul cel mai bun, certificatul cu vibratia 9, poate marturisi si despre o casatorie fericita in care este sustinuta iubirea romantica chiar si dupa nunta de argint, sotul nu uia sa daruiasca flori la ziua de nastere si alte ocazii. Din cand in cand, unul dintre soti, ii scrie celuilalt o poezie cu dedicatie, ii face o surpriza romantica care nu trebuie sa fie deloc scumpa. Intr-o astfel de familie, care poate trai fericit, gestul prevaleaza cu mult asupra costurilor.
sursa anatolbasarab.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page