Dezvoltare personală, Lifestyle — iulie 21, 2016 at 01:06

Ce ar fi bine să faci în relaţia cu un bărbat – rămâi cu ce dai

by

526970_355002724550938_872326021_n

Nu toate răspunsurile din lumea asta au nevoie de întrebări!

Uneori, ceea ce se întâmplă, se întâmplă firesc. Și dacă într-o dimineață te-ai trezit fericită culcată pe umărul său, înseamnă că s-a întâmplat. Atunci tu, femeie frumoasă, înflorești ca un trandafir de iarnă, cules dintre mâinile sale ce te cuprind.  Atunci voi, ființe feminine, faceți lucruri care depășesc orgoliul, gesturile și toată lumea ce se rotește în jurul vostru.

10 lucruri pe care trebuie să le faci cu un bărbat…

 1. Fii simplă!

Fii simplă alături de el. Fii așa cum ești tu. În ziua în care a decis să îți scrie numele adânc pe inimă, a decis și cu cine să împartă această zi. Cu tine! Fii fericită ținându-l de mână, și nu încerca să creezi baricade pline de cuvinte și mofturi mărunte. Nu îl sufoca cu întrebări, și nici cu mesaje. Da, îi place când îți manifești dragostea față de el, dar îi place să fie o dragoste sinceră. Nu poseda. Oferă-i libertatea să aleagă. Dacă va dori să rămână, va rămâne. Nu încerca să pari altfel, să pui în față orgoliul feminin chiar și când nu ai dreptate. Greșeste și el, dar greșești și tu. Construiește și el, construiește și tu. Nu-ți asuma întreaga dragoste, ai putea ramâne cu ea, doar cu ea. Și nu plânge fără motiv, pentru că el vrea să plângi doar de bucurie.

 1. Iubește-l!

Iubește-l așa cum numai tu știi. Ghicește-i dorințele și zilele când e obosit. Iartă-l dacă îți cere sincer iertare. Iartă-l dacă nu știe să facă gesturi romantice, și cuprinde-l când apare la ușa ta cu un buchet. Acceptă trecutul său și fii parte din planurile sale de viitor. Trimite-i un mesaj când e ocupat prin oras, un răspuns la florile trimise pe facebook și un sărut când te ia prin surprindere. Iubește-l dacă merge cu mașina sau e în troleibuz. Sau când vă plimbați ore în șir pe jos. Iubește-l pentru ceea ce este, natural și cu toate neajunsurile. Vezi ca iubirea asta să ajungă și după 30, și după 40 de zile..sau ani. Iubește-l când e îmbrăcat elegant sau apare în fața ta doar în chiloți. Nu inventa dragostea, ci doar construiește-o alături de el. Creând, dorind, iubind!

 1. Bucură-te de el!

Chiar și atunci când doarme. Când te privește cu ochii, când mănâncă în fața ta o bucată de tortă, când îți alungă un puf zăpăcit de pe haină. Când te așteaptă fără să adoarmă atunci când te reții la serviciu și când se trezește întinzând fericit mâinile spre cealaltă parte a patului, știind că ești acolo. Când te sărută pe neașteptate, când te ia în brațe în mijlocul străzii și se laudă în fața tuturor prietenilor că te are aproape. Bucură-te când el e bucuros și când te face pe tine la fel. Când e cu tine și când e în gândul tău. Bucură-te că tu ești prima care știe de succesele sale, și tot prima poți să îl cuprinzi când ceva nu-i merge. Bucură-te când e ca un copil și când ia decizii. Bucură-te că mâine dimineață vei primi de la el un mesaj de dragoste. Iar seara un sărut de dor.

 1. Stârnește-i imaginația!

Atunci când ești într-o pijama călduroasă, în haina de iarnă cu puf sau când nu ai nici o haină pe tine, arată-i că îți pasă: de ceea ce gîndește și ceea ce vede. Bărbații mai iubesc și cu ochii, uneori doar cu ochii. Și atunci când te dai cu parfum de femeie cuceritoare, și atunci când câteva fire de păr nearanjat îți trec peste ochi. Nu este neapărat să îți cumperi cea mai la modă rochie, și nici să folosești cele mai sofisticate trucuri în arta seducerii. Pricepe-i gusturile și dorințele bărbătești, atinge-l, cuprinde-l, întreabă-l. Apari în fața lui în lenjeria făcută cadou de el. Surprinde-l cu ceea ce ești. Fii diferită față de altele, așa cum altele sunt diferite una de cealaltă. Vorbește-i cu ochii, cu buzele, cu mâinile, cu șoaptele. Bărbaţii au şi ei instincte, dorinţe, plăceri.

 1. Spune-i ce simți!

Atunci când între voi există ceva și ceea ce există se numește dragoste, ea trebuie spusă și înțeleasă. Dragostea are cuvinte, simțuri, atingeri și șoapte spuse la ureche. Dragostea are ochi pe care să-i privești și buze pe care să le săruți. Mâini pe care să le atingi și gât după care să îți încolăcești ale tale mâini. Uneori, ”Te iubesc” nu este spus în cuvinte. Uneori, ”Te urăsc” este spus doar în cuvinte, neînţelese. Spune-i când e bun și când nu e bun. Spune-i când ai probleme: doar că fă-o deschis, sincer și fără să te plângi pe toată lumea din jur. Nu-l acuza că tace, poate tu ești prima care trebuie să vorbească. Spune-i că sărută bine și e bun în pat. Sau nu. Pentru toate emoțiile din lume există câte un cuvânt. De cele mai multe ori e suficient să-i vorbești ca lucrurile să o ia din loc.

 1. Oferă-i libertate!

Folosește-te de toate lucrurile în comun pe care le aveți. Până în momentul când îți cere să îl lași. Dacă va vrea să faceți lucruri împreună, o va face. Singur îți va oferi libertatea și fiecare clipă din viață. Nu-l impune să fie prezent atunci când nu vrea. Libertatea de a alege probabil e cel mai puternic motiv să rămână alături. Cucerește-l cu personalitatea ta, și nu cu prezența ta, oriunde și oricând. Dragostea nu se numără în secundele petrecute împreună, ci în clipele în care vrea să fiți împreună. Nu-l urmări pas cu pas, căci urmele sale se vor pierde adânc în zăpadă. Liber nu înseamnă să fie independent de tine, ci să fie dependent pentru că așa dorește.

 1. Dezbracă-l!

De toate gândurile și emoțiile pe care le trăiește alături de tine. Ajută-l să simtă. Cunoaște ce simte. Descheie-i nasturii de la cămașă și rămâi suspendată cu mâna pe pieptul său. Alungă-i toate neînțelegerile ce se aștern peste dânsul ca niște haine de fier. Dezbracă-l, pentru că îi place. Și îmbracă-i cămașa dimineața, pentru că tot îi place. Dă-i motive să te cucerească. Cere-i motive să îl uimești. Surprinde-l gol pe o margine de pat și cuprinde-i sufletul cu mâinile. Aruncă departe orice fel de haină. Țoale sau gânduri. Goi, vă veți cunoaște cel mai bine. Gol, nu îți va ascunde nimic.

 1. Ascultă-l!

Într-o zi, se va așeza cuminte lângă tine și îți va zice hotărât: vreau să îți spun ceva! Atunci nu va trebui să te uimești, să fugi sau să cauți răspunsuri. Atunci va trebui să asculți. Așa că, ce nu ar zice, ascultă-l. Ascultă-l când îți face declarații și când te cuprinde cu vorbele de bărbat decis să te surprindă. Ascultă-l când e furios și când e ca un copil. Ascultă-i bătăile inimii dimineața: ele îți vor spune dacă e fericit lângă tine. Ascultă și răspunde. Nu asculta de el ca de un zeu, pentru că zeii nu ascultă și ei la rândul lor. Ascultă-l când vă certați și când vă iubiți. E cel mai important lucru. Pentru că atunci când va certați, nu înseamnă că nu vă iubiți. Iar atunci când nu vă certați, nu înseamnă că vă iubiți!

 1. Fii atentă la gesturi!

Sărută-l pe obraz când e nebărbierit, pentru că îl adori așa și nu altfel. Nu vorbi prostii la orice replică. Îți va zâmbi privindu-ți buzele cum spun cuvinte fără sens și apoi nu îți va mai zâmbi niciodată. Să știi că fiecare bărbat își asumă rolul de erou. Și în primul rând el va dori să fie eroul tău. Deci nu îi refuza ajutorul, nu refuza umărul și sărutul său pe frunte, nu refuza să accepți uneori și capriciile lui bărbătești. Nu contezi doar tu, nici doar el, conteaza voi! Voi doi! Fă-l să se simtă util, iubit și înțeles lângă tine. Bărbatul nu e ca o bucată de tort dulce pe care ai vrea să o ai mereu în frigider. Bărbatul e cel cu care ai vrea să cumperi, să gătești și să mănânci bucata asta de tort dulce, mereu. Și înțelege că dragostea nu înseamnă momentele când doar tu te simți iubită. Dragostea e când cureți portocala lui mai bine ca a ta, când ai grijă de faptele lui mai bine decât ale tale și când îl ințelegi mai bine decât te înțelegi pe tine.

 1. Fiți împreună!

Visați împreună, iubiți împreună, zâmbiți vieții și oamenilor din jur împreună. Trăiți frumos împreună, rezolvați probleme împreună, creșteți copii împreună. Cumpărați, gătiți și mâncați împreună. Împreună alegeți locul pentru vacanță și tot împreună reveniți din vacanță. Împroșcați-vă împreună cu bulgări și cu vorbe frumoase. Hoinăriți pe alee împreună și construiți. Culcați-vă în pat împreună seara și strângeți patul împreună dimineața. Împreună călătoriți și vă bucurați de clipele care vă aduc împreună. Iubiți împreună! Împreună!

Fii simplă! Iubește-l! Bucură-te de el! Stârnește-i imaginația! Spune-i ce simți! Oferă-i libertate! Dezbracă-l! Ascultă-l! Fii atentă la gesturi! Fiți împreună!

şi comentariile…

intodeauna primesti ce daruiesti si ai cea ce esti

da super tare tu iubestel si el sa te insele cu toate curvele ce ii ies in cale …. ca saracu de el e traumatizat si indisponibil emotional :))) si nu e capabil sa isi ia un angajament dar sa te foloseasca si sa profite desigur ca e capabil :))))

categoria asta de barbatii merita sa aiba urechile rupte si sa fie fripti si iara fripti pana nu mai pot [ si .. e chiar destul de mare categoria – sa speram ca autorul acestui articol face exceptie de la categoria sarlatanilor ;)) ]

De acord cu tine. Dacă am scris, nu o fac ca să obțin ceva, ci să schimb unele idei sau să le întăresc pe altele Oamenii ua nevoie de cuvinte bune și sincere!

foarte frumos… problema e că şi el terbuie să fie deschis pentru a primi un feedback… cu toţii ne dorim o astfel de relaţie, atunci am avea motiv de a renunţa la singurătate… sunt persoane că din prima zi poţi avea o astfel de relaţie şi alţii că îţi trebuie ani de a construii o astfel de comunicare, încredere, respect, dragoste … mă bucur că tu l-ai găsit

Dar 10 lucruri pe care ar trebui sa le faci cu o femeie ?se poate?:)

sigur https://cipileagavitali.wordpress.com/2013/12/05/10-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-faci-cu-o-femeie/

in primul rand trebuie sa ajungi sa fii femeie:))) ca si asta e o munca deosebit de grea:) iti trebe noroc, oleak de familie care sa iti ofere… si multe multe altele.

Trebuie să înţelegi o femeie şi e suficient

Mda, si scuzati-mi franceza dar unicul lucru care lipseste de aici si pupa-l in c*r.
Si da-i libertate, si nu ii fa intrebari, si iubeste-l, si mangaie-l in varful degetului mic de la piciorul stand din partea dreapta. Bai fratilor, dar de ce sunt numai femeile care trebuie sa le faca pe toate??? In articolul https://cipileagavitali.wordpress.com/2013/12/05/10-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-faci-cu-o-femeie/ nu zici nimic de libertate si de intrebari? De ce? Barbatul nu pune intrebari?!!! Adica el sa se duca cu baietii la meci si sa bea pana pica sub masa, ca e barbat ce doamne iarta-ma si cand vine acasa, nu il intreba, si nu il stresa, si gadila-l unde-i place mai mult ca daca nu, te lasa si s-a terminat lumea asa cum o stii. Si mai mult decat atat, analizeaza, gesturi, vorbe, ca el vrea sa iti transmita ceva in felul lui de om care nu stie sa se deschida si tu tre sa il dezbraci de gesturi si emotii!!!

Nu vreau sa fiu rea, dar sincera sa fiu mi s-a luat absolut, aceleasi lucruri apar in reviste, bloguri, diverse articole. Nu…deci NU!!

Înseamnă că pur și simplu nu ai înțeles sensul acelor rânduri

problema e ca pentru femeile ca tine sunt randurile astea,si mare pacat ca esti asa vehementa.

Daca faci invers decat scrie aici si esti fericita inseamna ca ai dreptate, daca nu cred ca ar trebui sa mai citesti odata articolul

Ce oferi, aia primesti !  Dragostea inseamna, in primul rand, sa daruiesti ! Daca pornesti la drum cu asemenea ganduri, probabil vei trece pe langa iubirea adevarata, pentru ca nu o vei putea recunoaste….

Te inteleg perfect Raluca. E foarte greu, poate chiar imposibil in anunmite cupluri sa aplici aceste recomandari. Pentru ca ele au sens doar intr-o relatie bazata pe iubire, respect, in care fiecare are cei 7 ani de-acasa si doreste, se straduieste sa-l faca pe celalalt fericit. Genul de barbat/ de relatie descrise de tine mai sus sunt pe o alta frecventa, unde aceste recomandari nu prea dau roade; e ca si cum ai face cadou o carte buna, unui om care nu stie sa citeasca. De aici si frustrarea si nefericirea.

Corect !!!!

imi pare rau de tine !

Blowjob anny time and sometime sex. Pe barbat il doare in chiur(ass)de gesturi si alte dulcegarii.Ah,da era sa uit;lasa-l la”bere cu baietii”adica sa mai mearga si pe la altele si e multumit

Depinde de femeie și depinde de bărbat. Diferiți suntem, nu?

de mii de ani se stie ca barbatul merge la alta doar daca nu capata acasa ce are nevoie; cand, insa, ii pferi o moaca acra si comentarii veninoase, iar sexul e pt tine o corvoada, si ii arati asta, nu te mira

pana acum putin timp… gandeam ca tine, din pacate. si n-as fi crezut randurile astea si nici nu le-as fi inteles. dar acum totul e altfel, altfel decat tot ce am avut/gandit/simtit. si crede-ma ca are mare dreptate pentru ca, atunci cand il intalnesti cel langa care esti fericita fara sa te chinui, lucrurile astea, gesturile si gandurile vin de la sine. nu trebuie sa le stii dinainte. pur si simplu vrei sa ai grija cum poti mai bine. si nu, nu inseamna ca nu exista mici certuri dar sunt mici si se termina cu pupici si cu rasete. nu l-ai cunoscut inca, atata tot. rabdare si va fi bine

Iar pentru că în dragoste totul este reciproc, realitatea e şi mai frumoasă. Ms, Mădălina

Nici decum nu sant pt femei ca ea (acelea stau la telenovele,barfa si shoping)….acest articol (deosebit de frumos si romantic cred ca este dedicat femeilor frumoase sufleteste care au dragoste in suflet dar nu stiu sa o arate.

Din experienta personala:
faci toate astea + mai mult cu vreo 50 % si rezultatul este ca se obisnuieste sa stie ca esti acolo mereu si ajunge sa fie extra sigur pe iubirea ta.
Sigur pe el si pe masculinitatea lui fata de tine ca tu mereu esti acolo si esti pentru el, se va purta din ce in ce mai rau. Cand vei vrea sa schimbi ceva pentru ca si-a luat-o in cap iti va reprosa ca te-ai schimbat. Stai tu si explica-i animalului dupa ca te-ai purtat ani la randul frumos si fara reciproca ca vrei si tu macar 50 % din ce oferi.
Rezultatul ? Va pleca la alta care se poarta cu el cum te-ai purtat tu la inceput, asteptand si ea ca si tine o reciprocitate. Hai ca poate nu din prima…. dar dupa cati ani ?

Nu stiu despre voi dar nu doar la mine in cercul de prieteni ci in general, fetele bune dau de

tu vorbești acum ca consecință a ceea ce ai simțit personal în realitate, totul este 50/50.

care realitate??? realitatea asta scrisa nu exista 50/50 si nici nu va exista din pacate. nu spun ca barbatii sunt oaia neagra doar pt faptul ca sunt femeie, ambele sexe sunt dificile dar ce scrie aici e un vis frumos nici decum realitatea de zi cu zi

poate fi realitate. majortitatea bărbaților și femeilor s-au deprins că frumosul este doar o utopie, pe când el se află chiar sub nasul nostru, de cele mai multe ori chiar în femeia sau bărbatul de lângă

In orice relatie exista una care ofera mai mult decat cealalta. Ofera timp, sentimente si de ce nu , bani sau bunuri materiale.Va fi cea care va suferi mai mult…

totul depinde până la urmă de 2, 2 oameni care se iubesc nu 10, nu 1!

Din cat am citit eu din articol reiese ca si barbatul ofera la fel ca si femeia.
Nu incerca sa schimbi oameni pentru ca oamenii nu se schimba impus decat daca vor ei

cîtă dreptate ai… nu se merită de a face nimic din ce este enumerat aici…nu se prețuiește…

Pai daca nu crezi in acea relatie si traiesti cu frica ca o sa se intample. Sunt ferm convins ca intr-o zi o sa se intample. Dar daca ai incredere in abilitatile tale si in cunostintele tale sunt sigur ca o sa ramana langa tine.

super

ms Patricia

am ciktit intai articolul, m-am gandit la fiecare rand daca eu respect ceva din cele citite, da respect, din bun simt, din dragoste, din mai multe motive. si ce daca?, sunt barbati pe lumea asta cu care poti sa faci mai mult de 10 lucruri, si cand vrei, si daca iti place, sau nu. regulile nu sunt general valabile, o femeie trebuie sa faca orice cu creierul ei, inclusiv sa iubeasca. Daca a ajuns in stadiul de femeie. Dragostea e valabila pana la max 30 de ani, dupa… sexul ne mai tine in viata, si pe noi si pe barbati. Asa ca… sfaturi romantice, banale, pentru adolescente intarziate citesc si aud de prea mult timp, macar 24 de ani, personal sunt satula. Tatal meu asa de mult o iubea pe mama incat jumulea toate tufele de liliac de dragul ei, nu pt ca era vinovat cu ceva, barbatii pot face gesturi frumoase, ca si femeile, daca le sta in caracter, daca sunt educati, daca au suficient creier in cap, ca si femeile, de altfel.

Raluca, nu crezi că acest articol nu este un sfat, dar mai mult un imbold că bărbaţii pot să fie aşa cum sunt ei, fără idei şi alte sensuri, iar femeile pot să iubească aşa cum vor ele, fără aceleaşi imbolduri şi sensuri ascunse

asa cum sunt ei( nepasatori ) trebe iubiti ca doar cu ei ne putem inmulti natia:)))

nu doar asta contează Marinela

Citesc comentarile voastre si realizez cat de norocoasa sunt.Amavut norocul sa dau peste un barbat minunat.Ne intelegem si ne sprijinim reciproc.Ma simt cea mai rasfatata femeie din lume si nu va ganditi ca ma copleseste cu atentii scumpe.Micile atentii conteaza cel mai mult.Cand el vine acasa si-mi aduce o prajitura,cand el ma priveste fix in ochi cand facem dragoste,cand ma alinta,cand imi spune ca ma place mai mult nemachiata si ciufulita:)),cand noaptea ma cauta prin pat sa ma ia in brate,cand eu astept pe balcon cu nerbadare sa-i apara masina in parcare si sa-mi zambeasca cand ma vede,cand ne batem cu pernele,cand intram unul peste celalalt in dus,cand ne facem farse, cand gatim impruna …Astea sunt cele mai minunate lucruri intr-o relatie.Fiecare avem libertate, nu-l controlez si nici nu-i pun 15000 de intrebari dar ca sa-i arat ca-mi pasa de il intreb: cum ti-a mers azi?Daca are ceva de spus , va spune fara sa se simtainterogat.Viata e frumoasa in 2 numai daca exista compatibilitate.

Alina, mi-ai dat încă un motiv să cred că acest articol are meritul să existe. Sinceritatea cuvintelor tale este frumoasă şi îţi doresc acest lucru să trăiască în timp pentru totdeauna. Mulţumesc

Alina a pus punctul pe i : viata in doi e frumoasa doar daca exista compatibilitate; daca nu, orice si oricat ai face, tot vei esua la final

Vitalie,un sincer multumesc pentru acest articol,pe mine ma ajuta!Cind ma simt deprimata,buimacita si mi-e greu pe suflet,citesc si recitesc acest articol si ma umplu de iubire,intelegere,rabdare,bunatate…!Este extraordinar!

un sincer mulțumesc plăcut de tot să aud asta!

Ce frumoase lucuri..in fiecare zi invat ceva din articolele tale,imi place sa citesc ce scrii.Iti multumesc,ma faci sa vad viata cu alti ochi,cu mai multa iubire!

îți mulțumesc mult, mi-ai făcurt dimineața mai frumoasă

dami si mie 30000de mii de euro daca tot vezi viata cu ochii plini de iubire :)))))

iubirea nu costă sau costă prea mult ca să fie estimată în bani

iata un raspuns de junioara contemporana, pentru care totul, inclusiv iubirea, costa exclusiv bani :((

eu îţi mulţumesc mă bucur că îţi place!

Ma bucur

si daca noi femeile facem toate astea ..barbatilor ce le mai ramane de facut????sa mearga la terasa si sa stea cu burtile in sus ,pline de mici si bere?!!!:))))))

Nu, să facă asta https://cipileagavitali.wordpress.com/2013/12/05/10-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-faci-cu-o-femeie/ . Şi dacă sincer, nu ar trebui să facă nici una, nici alta, ci ceea ce le dictează inima

De-ar fi atat de simplu … si de i-ar fi si lui suficient …

e simplu. noi complicăm lucrurile

Controversat articol, remarc
Iar daca pana acum era doar complicat, acum e si mai complicat…Dar nu-i nimic dragostea devine posibila atunci cand o traiesti pe cea imposibila. Scopul postarii a fost atins. Felicitari!
Frumos articol, mi-a placut si nu ma supar pe tine ca l-ai scris un picut cam tarziu.
Mai trec pe la tine sa stam la povesti.
Succes

îți mulțumesc

Eram sigura ca acest articol a fost scris de un barbat

 1. said:

Chiar foarte tare! Multe de luat de la acest articol si daca esti barbat. Acum daca s-ar putea face unul similar si pentru noi barbati ar fi extraordinar :)).

Fain articolul. ^_^

Mulțumesc mult, Mircea. Probabil ai în vedere un astfel de articolhttps://cipileagavitali.wordpress.com/2013/12/05/10-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-faci-cu-o-femeie/. Mulțumesc!

Din intamplare am ajuns sa citesc aceste randuri ale tale. Nu stiam ca toate lucrurile astea chiar sunt observate, nu de catre cineva anume, ci doar OBSERVATE de ceilalti.
Sunt momente in care raman coplesita cand vrea sa ma tina de mana fara sa o intind eu prima, ma bucura enorm cand se mandreste cu o camasa noua si imi cere parerea, sunt uimita atunci cand ma suna sa imi spuna ca a ajuns undeva dupa un drum lung si mi se umple sufletul de bucurie cand zambeste dimineata pentru ca il trezesc cu pupicuri.
Cred ca lucruri frumoase sunt destule, graba si poate lipsa educatiei „romantice” duc intr’un final la frustare prin neobservare.

Ai dreptate!! Mă bucur enorm că gândești bine și faci lucrurile bine și ai oameni adevărați alături. Fii fericită

Acum nu stiu in ce masura suntem potriviti sa spunem daca gandim bine sau nu, dar apreciezi urarea. Asemenea si tie iti doresc!

Unul dintre cele mai frumoase articole citite. Palaria jos, cavalere!

Cand am ajuns la punctul 3. „Bucura-te de el” am devenit nervoasa, intrebandu-ma „De ce mereu noi femeile trebuie sa facem totul?”. Dupa ce am terminat articolul mi-am dat seama ca de fapt barbatul minunat de langa mine mi-a spus toate lucururile acestea prin cuvinte, gesturi, certuri…dar orgoliul meu nu m-a lasat sa vad si sa ii inteleg de fapt cuvintele, intelegeam doar ce vroiam eu. Multumesc pentru acest articol, m-a ajutat sa il inteleg mai bine pe barbatul de langa mine

Ai dreptate, Andra! Un bărbat adevărat va demonstra cuvintele prin fapte şi va iubi prin gesturi. Dar dacă sunt sincere, atunci de ce să nu răspunzi la fel. Mulţumesc

sint deacort ca o relatie se bazeaza foarte mult pe comunicare, la noi majoritatea le este frica sa spue ca nu-i place si nu-i convine sau ce ii place …… ce e drept am vb cu mai multi barbati si in mare masa spun ca isi insala femeia deoarece s-a saturat deja de ea sau de problemele de acasa, copii………..sint deacort ca depinde foarte mult de educatia barbatului aici , asta o fac acei care pun accent nu pe familie dar pe ceea cum se simte el. Vreau sa spun ca este dragoste adevarata si care dureaza mult timp , nu e doar in povesti ……am cunoscut acum 2 ani unu cuplu , nu e din Moldova vreau sa precizez, si au 2 copii deja mari -adolescenti…..eu nu am mai vazut pina acum ca la virsta asta sa vezi in ochii lor aceeasi sclipire ,dragoste. Sotul ii aduce in fiecare dimineata cafeau in pat de cind au facut cunostinta , si asta is deja 40 ani*365zile……Dragostea, stima, intelegerea intr-o familie este vizibila, asa ca iubiti si fiti iubiti!!!!1 E necesar doar sa gasesti persoana intr-adevar potrivita si sa nu te grabesti sa faci alegeri inainte de timp cum o fac majoritatea…..succese !!!!

Adevărat vorbeşti şi îţi mulţumesc pentru aceste gânduri frumoase

Reply ↓:

Cu adevarat GENIAL! Toate cuvintele astea exprima in primul rand ca si barbatii au nevoie de atentie si de iubire nu numai femeile! Suntem fiinte cu suflet si dorinte si noi,femeile,dar si barbatii.Felicitari pt post!

Cu siguranţă aşa este Îţi mulţumesc mult!

„Dragostea e când cureți portocala lui mai bine ca a ta” frumos spus chiar asa e.. Nu exista reteta perfecta sa gasesti iubirea.. Dar dupa ce am gasit-o, m-am regasit in fiecare cuvant scris de tine si merge si ne iubim si visam si calatorim si ne certam si ne impacam si ne iubim si mai mult si ma trezeste dimineata cu pupicii de rigoarenu e de ajuns sa fi sincera cu el, trebuie sa fi sincera fata de tine in primul rand, e usor sa iti dai seama de cei care nu-ti merita sinceritatea daca sti ce vrei inca de la inceput si nu te multumesti cu mai putin ( nu ma refer sa sti numele viitorilor vostri copii deja ci daca intr-adevar esti pregatita de o relatie care implica tot ce ai scris tu mai sus) Dragostea exista si in zilele astea in care orice este de vanzare.. La mine a functionat si functioneaza pt ca niciodata nu am facut ceva care nu mi-ar fi placut sa imi faca el mie si mereu ma gandesc inainte de cele ce privesc relatia noasta cum as reactiona daca el ar spune/face lucrul respectiv.. Orice iubire ar trebuii sa functioneze asa! Daca nu merge inseamna ca nu e o iubire destul de sincera.. Si ca nu merita sa adunam frustrari.. Timpul de iubit e limitat de existenta noastra ce implica un sfarsit.. Asa ca sa nu pierdem timpul cu lucruri false care nu fac cinste sufletului, nici inimii, nici tie, nici lui/ei

Iulia, ai dreptate şi îţi mulţumesc Dacă eşti un om care poate iubi sincer, care vede luema firesc şi fără frustrări, da, va găsi cealaltă jumătate la fel de sinceră. Ms!

l-am iubit, l-am ascultat, i-am oferit libertate, l-am dezbracat etc, m-am regasit in descrierile tale,am facut tot ce scrie acolo si nu primeam nimic, si am avut rabdare si nu mi-aam pierdut speranta si am tot asteptat, poate in timp o sa primesc si eu dupa principiul ce oferi aia primesti si totusi nu am primit nimic ba mai mult pretentiile din partea lui cresteau si erau din cele mai diverse. rabdarea mea a durat noua ani timp in care am oferit si nu am primit nimic in schimb, intr-un final am clacat,am obosit sa astept, am obosit sa ofer, am obosit sa iubesc si l-am parasit. E dureros si frustrant sa constati ca persoana pe care ai iubit-o mai mult decat pe tine nu iti impartaseste aceleasi sentimente. sunt in divort si nu intr-un divort norma ci unul cu o persoana orgolioasa care crede ca lui i se cuvine tot, nu poate sa se impace cu gandul ca ne-am despartit si sub nicio forma nu accepta ideea ca are o parte ff mare de vina.

Camelia, e răspunsul la gândul că totul trebuie să fie reciproc

Vad ca comenturile aici sunt moderate..si triate. Eu accesez internetul si postez pt libertatea de exprimare, insa aici comenteaza doar cine are pile.

Scuză-mă, ba nu. S-a şters din greşeală cu alte câteva. Poţi să comentezi încă o dată de crezi că e important

cand aduci frumosul intr-o relatie…ai parte de tot ce e frumos…si da…pt a se ajunge la acest sentiment de bine…el trb.abordat din ambele parti…totul sa fie reciproc:)

Ai perfectă dreptate

A inceput sa fie nevoie de indrumare pentru comportamentul in relatii…de ce oare? De ce unii traiesc frumos, iar altii isi dau silinta si se consuma pentru a fi dusmanosi. Pentru ca manele si pentru ca lipsa de educatie(si pentru ca televizolul tampeste(si facebook)) :)) Acum serios…de unde lipsa asta de echilibru? Mii de articole dragute si pufoase sunt accesate zilnic de femei care cauta speranta, doar pentru a o pierde cand vine animaloiul plin de ifose acasa si le darama toate iluziile. Nu incep o discutie pe tema”ce semeni aia culegi” desi daca lipsa ta de educatie te va pune langa un om care pentru ceva valori materiale, te va terfeli si va crede ca te-a cumparat la kilogram din piata, e doar vina ta sau ghinion ca nu ai dat peste un fraier cu bani. Totusi lipsa profunda de educatie si promovarea nonvalorilor prin media, este principalul si daca nu singurul sau cel mai important motiv al dezechilibrelor ce murdaresc societatea si ne umplu vietile de nefericire. Azi, cand informatia e atat de accesibila, suntem inconjurati de analfabeti sentimentali si canalii bolnave psihic. POFTIM DEMOCRATIE.

Răzvan, lumea va fi întotdeauna de mai multe feluri. Precum sunt şi articole de feluri diferite vei găsi. Uneori, ceea e se scrie poate nu e ca îndrumare, dar ca afirmare a ideii că mai există şi altceva pe lângă ceea ce devine o obişnunţă. Lucrurile frumoase se trăiesc. Uneori, oamenii care trăiesc şi au experienţe decid să aştearnă pe hârtie unele idei. E diferit de articolele dulci şi de umplutură. E viaţă! Lipsa de educaţie există, precum există şi lipsa de cuvinte bune transformate în fapte. Realist vorbind, avem nevoie şi de analfabeţă, căci dor aşa îi descoperim pe oamenii de valoare. Să găsim din toate frumosul şi sinceritatea, probabl e cel mai bineMulţumesc!

Sunt de parere ca relatia este facuta pentru DOI, in niciun caz pentru UNU. Am fost croiti sa fim DOI. Dumnezeu, sau pentru unii, soarta, a lasat pe pamant 2 jumatati. Intr-un final se vor cunoaste. Si atunci, cu siguranta o sa aveti parte de BARBATUL descris in aceasta postare care, de altfel, este un pont bun pentru absolut orice femeie. De ce sunteti ipocrite ?! Toate am plans, am ras, am avut senzatia ca am gasit iubirea vietii, am suferit, am oferit dragoste chiar daca n-am primit, am acceptat BARBATUL in absolut orice ipostaza a lui, exact cum o face si el. Suntem toate ipocrite pentru ca gandim superficial doar pentru ca odata, cineva, ne-a facut sa suferim prea mult, am oferit prea mult… Dar, asa cu reiese din aceasta postare superba a acestui om sincer care pur simplu a rupt cateva bucati din el si le-a pus aici, in DOI totul este mai frumos, nefiind vorba doar de FEMEIA care trebuie sa faca totul. Si ca sa ajungeti sa aveti parte de acest „BARBAT al visurilor”, trebuie sa va cunoasteti pe voi insiva. Visati, sperati, acceptati, iubiti, bucurati-va de viata si de absolut orice lucru marunt. Expect nothing, appreciate everything. That’s the point. Succes fetelor, sper sa gasiti ceea ce meritati si va doriti.

Felicitari domnule. Am dat peste postarea intamplator si exact la momentul potrivit. Chiar daca in momentul de fata relatia mea nu merge exact cum descri tu aici, eu sper in continuare si sa fac lucrurile sa se duca pe drumul cel bun. Esti un om sensibil si bun.Chiar simteam nevoia sa comentez aici, la postarea ta. No offence…

O seara buna si, la cat mai multe postari interesante si adevarate.

 • said:

Viky, mulţumesc! Ai spus tot ceea ce eu probabil nu am spus. Cu adevărat, doi oameni într-o relaţie constuiesc, doi există, doi se ceartă şi doi rezolvă fiecare lucru. Suntem făcuţi să iubim cu reciprocitate. Mulţumesc mult

se poate aplica si invers !

Vali, sigur

Adevarul este ca nu exista asa femei care sa se comporte asa, care spun ca exista si se cred ca sunt ca si cele zece lucruri ce spune in articol sigur sunt IPOCRITE MAXIM SAU ABSURDE SI PREFACUTE.:))) Fara ofensa dar in ziua de azi chiar nu mai gasesti asa ceva asa fete daca le poti spune asa, ce conteaza pt ele e altceva, cum ar fii: Bani, masina, casa, cu ce te ocupi, etc. Restul sunt povesti de Dive de Romania care se cred fete cuminti, si care nu sunt materialiste, WTF? pe bune??? chiar nu stiu de unde atata ipocrizie, sincer destest minciuna dar daca e sa aleg intre minciuna si ipocrizie aleg MINCIUNA!! :))) sunt prea ipocrite femeile in ziua de azi fara ofensa dar asta e adevarul Si le mai auzi, mvaiii dar eu nu-s ca restul pt mine chiar nu conteaza banii :)))) come on!!! :)))) pe bunee??? sa te cred?? :))) un cuvant: IPOCRITEEEE :)))))

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page