Anunţuri, Ultimile Știri — iulie 19, 2014 at 20:31

Catre redactia publicatiei Argument

by
10566293_819004231457130_672164183_ndrept la replică
Avand credinta ca-mi veti acorda acest drept la replica si ca ii veti da o mai mare crezare decat  “surselor din anturajul presedintelui PMP Calarasi” as dori sa fac urmatoarele precizari:
Din cunostintele mele de pana in acest moment nimeni nu a purtat niciun fel de discutie cu privire la trecerea a macar unui singur membru catre formatiunea condusa de domnul Raducu Filipescu.
Va asigur, cu toata sinceritatea, ca nici eu, in calitate de presedinte interimar al PMP Calarasi, nu am purtat acest gen de discutii cu nici-un lider al vreunei formatiuni politice din Judetul Calarasi.
Legat de participarea mea la “reuniunile importante” ale PMP, va asigur ca n-am lipsit la nici macar una dintre ele iar daca referirea dumneavoastra este legata de intalnirea de astazi, 19 iulie 2014, tin sa precizez ca este vorba de o intalnire din cadrul Congresului Femeilor Populare, intalnire la care am considerat ca nu se impunea prezenta mea.
Reiterand credinta mea ca-mi veti da acest drept la replica, cu promisiunea ca voi fi mai prompt in satisfacerea curiozitatilor ce tin de activitatea mea in spectrul politic, va multumesc anticipat.
Cu consideratie,
Dragos Coman

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page