Editoriale — octombrie 31, 2016 at 10:47

Câțiva ”lideri” PNL din Călărași au plătit săgeți să mă caute la dosar, ca să ma compromită

by

646x404

Duminică, m-am aflat în mijlocul Bucureștiului. Am plecat în București să uit de mizeriile din Călărași. În mijlocul Bucureștiului am aflat că sunt câțiva ”lideri” PNL din Călărași care au plătit săgeți să mă caute la dosar, ca să ma compromită.

În loc să răspundă întrebărilor cetățenilor și problemelor pe care noi le ridicăm, ei ne caută la dosare. Ce reminiscență urâtă. Noi nu-i căutăm la dosare dar lumea vorbește despre dosarele lor.

Le spun public că eu nu cerșesc  voturi, audiență, bani și favoruri de la nimeni. Ei da! Eu sunt liber pe piață. Ei nu! Acești așa-ziși lideri, parveniți într-o formă sau alta, au impresia că lumea începe cu ei.

Există zeci de mii de oameni liberi în municipiul și județul Călărași care supraviețuiesc cinstit, nu atârnând la greu de bugetul de stat ca ei, ”marii lideri liberali”.

Doi dinte ei, care se cred ”miezul din dodoașcă” ai administrației publice locale, dar care încalcă legea la greu, ca să treaca hotărârile prin diverse organisme, au trecut prin școală ca și gâsca prin apă, sunt gângavi, și de la înălțimea funcției lor, fericesc poporul cu minciuni si inepții.

Pupă mâini de țigănci și fețe de babe pentru voturi, se umilesc în continuu cu complimente pentru sărmanii din categoriile defavorizate, după care se războiesc cu ”demnitate și orgoliu” cu adversarii politici.

În pregătire pamfletul: ”Politică și Curve la Călărași” și alegoria : finanțare publică contra ”coarne”

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.