Lifestyle, Sănătate — iulie 11, 2013 at 17:33

Cateva trucuri pentru un abdomen perfect la plaja

by

abdomenul-perfectUite cateva trucuri pentru un abdomen perfect la plaja !!!

A venit vara si vrei sa arati cat mai bine pe plaja iar colaceii nu dau bine de loc… Citeste metode pentru un abdomen de invidiat!

Evita bauturile carbogazoase
Evita bauturile carbogazoase bulele pot provoca umflarea burtii ca un balon cu aer. Poti servii pe plaja un ceai de ghimbir rece si proaspat , ceai negru sau verde. Ghimbirul are efect calmant asupra tractului gastro-intestinal si poate ajuta la reducerea gazelor.

Evita sarea si sodiu
Apa este atrasa de sare si sodiu care o retin in organism, este de evitat painea si soia, pentru a reduce retentia de apa sau a preveni acest efect, alege alimente ridicate de potasiu, inclusiv avocado, papaya, mango, banane și pepene galben. Potasiul este un diuretic natural, așa că ajută la alungarea de exces de sodiu și fluide.

Evita producatorii de gaze 
Pentru a evita balonarea, evita alimente precum broccoli, varza conopida, castraveti, ceapa, varza de Bruxelles, țelină, mere, și fasole. Fiecare produce in corp in mod natural gaz. Fructe si legume sunt mai putin probabil sa aduca acest efect in organism, consuma morcovi, dovlecei, ardei, pepene galben, struguri și fructe de padure

Evita alcoolul
Are un potential diuretic crescut si duce la deshidratare , In schimb adaugă crengute proaspete de menta, felii de lamaie, lime, sau câteva piure de fructe de padure intr-un ceai racoritor.

Evita condimentele picante
Ele pot irita tractul gastro-intestinal și creșc producția de gaze

sursa: sanatateadeazi.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page