De pe la noi, Editoriale — februarie 21, 2014 at 15:06

Caţaroş-Dincă …ONOARE pentru nimic!!!???

by

Nici nu s-au  documentele adunării generale a asociaţiei judeţene de fotbal şi a şi început resauraţia. Mare dezamăgire! Dorinel Dincă noul Preşedinte AJF a cedat presiunilor şi  dă gir restauraţei…Atît poate fotbalul călărăşan. Un fotbal de căruţă.

Backup_of_Backup_of_romancaAuraş Ionescu  unul dintre sprijinitorii lui Dorinel Dincă, spunea  în timpul alegerilor:  unii nu se dau la o parte, dacă nu le faci vânt pe scări. Dorinel Dincă nu poate să facă vânt pe scări trecutului. Ca şi în politică la PSD, Iliescu şi la PNL, Quintus, Caţaroş reprezintă în fotbalul  călăraşan restauraţia. Dorinel Dincă spunea în campanie şi în timpul alegerilor:Caţaroş nu a  făcut nimic . Şi atunci?… ONOARE pentru nimic!!!??? Ce l-a făcut pe noul preşedinte să-şi schimbe optica?

Aturajul  găunos  din jurul fotbalului călărăşan. Acesta este un mesaj pentru fiecare conducător  de echipă de fotbal.Vreţi restauraţie sau progres? Dorinel Dincă să se ţină de cuvânt şi să facă ce a promis! Şi cei care l-au sprijinit din PNL şi PDL şi PSD şi PPPD. Schimbaţi faţa fotbalului călărăşan.Dar mă tem că sunteţi neputincioşi. Nu sunt întruchiparea valorilor morale , dar totuşi minciuna asta e prea sfidătoare…

Totuşi Dinulescu are putere în liga tractoriştilor…

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page