Evenimente, Ultimile Știri — mai 24, 2014 at 00:06

Cătălin Ivan: PSD va obţine 35%,la europarlamentare cu speranţă la mai mult

by

IMG_9439

 

Cătălin Ivan o surpriză  plăcută

Vineri,23 mai 2014 a avut loc o conferinţă de presă a PSD, prilejuită de vizita lui Cătălin Ivan candidat la PSD pentru europarlamentare şipurtător de cuvânt al PSD.

Au participat,  Dan Cristodor -Preşedintele PSD Călăraşi, Preşedinţii executivi Daniel Florea şi Ion Ştefan şi Alexandru Buricea Preşedintele  UNPR.

Cătălin Ivan, candidatul PSD la europarlamentare, este unul dintre cei mai valoroşi candidaţi ai acestui partid.În orice caz,după părerea mea, cel mai valoros dintre cei care au fost la Călăraşi.După ce a rătat la Călăraşi CătălinIvan este un politician serios şi responsabil. Mi-a plăcut.

Cu o prezenţă agreabilă,cu foarte bune cunoştinţe şi abilităţi de comunicare, Cătălin Ivan a declarat că PSD a avut trei mesaje principale:

-mândri că suntem români

-România puternică în Europa

-USL trăieşte

Răspunzând întrebărilor ziariştilor Cătălin Ivan a subliniat că PD susţine independenţa justiţiei şi întărirea instituţiilor anticorupţie ANI şi DNA.

 

La Călăraşi USL merge bine, au convenit toţi cei prezenţi: Dan Cristodor , Daniel Florea ,Ion Ştefan şi Alexandru Buricea.IMG_9432

Fondurile europene sunt o premisă pentru dezvoltare şi progres,sunt importante în efortul naţional pentru dezvoltarea intreprinderilor productive, a declarat Cătălin Ivan.

Întrebat de posibilitatea ReUnirii Basarabiei cu R. Moldova,Ivan  a declarat că PSD este de părere că nu trebuie fluturat steagul unionismului.

PSD va obţine 35%,la europarlamentare cu speranţă la mai mult,a conchis Cătălin Ivan.

 

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page