Anunţuri, Ultimile Știri — septembrie 5, 2014 at 14:29

Cargus lansează un nou serviciu pentru livrări

by

Cargus introduce pe piata de curierat serviciul international Cargus Express Europa, care va permite transportul documentelor si coletelor din tarile Uniunii Europene catre Romania. Acest tip de serviciu este o premiera pentru o companie de curierat domestic intrucat livrarile destinate importului au fost facilitate pana acum exclusiv de catre operatori internationali.

coleteCargus Express Europa constituie o optiune care simplifica livrarile internationale pentru clienti. Astfel, Cargus preia intreg procesul de livrare de pe teritoriul tarii si ofera beneficiul de a utiliza o singura companie, o singura factura in functie de contractul incheiat si plata in moneda nationala.

In numai o zi lucratoare de la preluarea expedierii, clientii vor putea intra in posesia pachetelor. In acelasi timp, serviciul prezinta avantaje cu care clientii Cargus sunt deja obisnuiti:

– livrare sambata in 370 localitati
– plata la destinatie
– livrarea in regim din usa in usa

Nadia Homoc, Commercial Manager Cargus, explica importanta noului serviciu: „Am observat faptul ca din ce in ce mai multi consumatori romani cumpara online din alte state ale Uniunii Europene. Acest lucru este determinat de o paleta mai larga de produse si reduceri semnificative. Noul serviciu va permite clientilor nostri sa cumpere online in Europa si sa plateasca aici, la cursul valutar local.”

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page