Fashion - Tendinţe, Lifestyle — octombrie 22, 2013 at 23:07

Care sunt cele 10 articole esențiale din garderoba unui bărbat

by

16Mulți bărbați care vor să-și schimbe stilul vestimentar, de multe ori nu știu de unde să înceapă și cum să se mențină pe drumul cel bun. O parte dintre ei au reușit să-și clădească o garderobă în timp, iar alții au doar câteva elemente cu care pot face foarte puține combinații.

Acest ghid este pentru bărbatul care este la început de drum.  Am ales combinații clasice care nu vor da greș niciodată. Având în vedere că o garderobă se formează în timp tot ce ai de făcut este ca pe lângă aceste elemente esențiale să mai adaugi câte un element în plus care se meargă cu piesele tale vestimentare.

1) Cămașa Este cel mai important articol pe care ar trebui să-l dețină un bărbat în garderoba sa. Ea merge purtată aproape în orice combinație și în orice situație.  Îți poate folosi la locul de muncă, interviu, club, la o întâlnire cu o persoană de sex opus, etc. Recomandarea mea este să alegi o cămașă albă.

2) Jeanșii Sunt un articol clasic care te poate  salva în multe situații. Dacă este prima ta pereche, aș alege una neagră pentru că o vei purta cu cămașa albă. Acești jeanși negri vor fi potriviți în anumite situațiile formale.

3) Cravata Un bărbat bine îmbrăcat are nevoie și de accesorii. O cravată poate completa ținuta și să mențină imaginea clasică alături de jeanșii negri și cămașa albă.

4) Sacoul El, trebuie asociat cu o piesă de rezistență deoarece la evenimentele importante, te va scoate din impas dacă este purtat alături de cămașa alba, cravata și jeanși.

5) Pantofii Dacă te-ai gândit că ai nevoie de adidași și teniși te înseli amarnic. Dacă vrei o garderobă care să reziste în timp vei avea nevoie o pereche de pantofi negri din piele care să meargă la articolele de mai sus.

6) Cureaua Ea trebuie să fie din piele și neagră pentru a se putea potrivi cu elementele de mai sus.

7) Tricoul polo Câteodată trebuie să fim mai relaxați și pentru a adăuga un accent sport avem nevoie de acest tricou polo. Sugestia mea este să mergi pe o nuanță de albastru.

8) Fularul Vor fi momente în care trebuie să te protejezi de temperaturile scăzute. Aici este la alegerea ta din punct de vedere al nuanței neutră sau colorată având în vedere că haine tale sunt închise.

9) Cardiganul El poate fi înlocuitorul sacoului și poate fi folosit ca și un element de layer-ing. Îți recomand o nuanță de gri sau negru.

10) Haina de iarnă Ea trebuie să fie cât mai simplă și clasică. Poți alege între gri și negru

Pe lângă aceste sfaturi, mai ai nevoie de o igienă corespunzătoare și hainele să-ți fie potrivite, adică nici prea și nici prea mari. Cele mari se pot adjusta la croitor.

Care sunt cele 10 elemente esențiale pentru tine?

sursa foto: thebluecollarhustle.tumblr.com
stilmasculin.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page