Horoscop, Lifestyle — februarie 28, 2014 at 16:00

Care semn zodiacal este: cel mai sexy, care este cel mai adevărat, care este cel mai insidios… şi care nu se poate uita!

by

Am  dat peste un zodiac foarte interesant. Iată lucrul la care fiecare semn zodiacal este ”cel mai” … dar,  fii atent, totuși!…

reddd Cel mai Puternic semn

Aţi putea fi surprinşi, dar acest semn este zodia Peşti . Da, acești romantici blânzi sunt de fapt cele mai puternice personalități  care au adunat multă înțelepciune sub un văl de emoție. Pentru că indiferent ce se întâmplă, ei se pot îndoi, dar nu se pot  rupe!

Cel mai Sexy semn

Acesta este Berbecul . Reprezentanții săi sunt energici, decişi, dar cel  mai important, jeturile lor de magnetism nu pot fi explicate. Chiar dacă acea persoană nu strălucește printr-o frumusețe extraordinară, în jurul său tot sunt un roi de peţitori de sex opus. Acest lucru se datorează unei energii sexuale aproape mistică, puternică.

Semnul cel mai de Încredere

Aceasta este Fecioara. Este de încredere în  mai multe lucruri – loialitate, protecție și îngrijire . Dar, te poate agita, te-ar putea critica si te va șicana cu pretenţii infinite. Dar, odată ce i-ai câștigat inima , nu va trișa şi va fi mereu atentă ca nevoile tale să fie  îndeplinite. Iar dacă cineva vrea să vă facă, îl va face să-i pară rău că s-a născut.

Semnul cel mai Insidios

Veţi fi surprinşi de faptul că acest semn este Scorpionul. Dacă s-a decis să se răzbune, va acţiona până la capăt şi nu va eşua … În același timp, în cazul în care face ceva josnic și rău este aproape imposibil de dovedit. În general, oamenii spun că: ai nevoie de orice, dar nu de un Scorpion ca inamic.

Semnul cel mai Interesant

În ceea ce privește aspectul frumos, Natura a fost favorabilă Săgetătorului .Reprezentanții acestui semn au de obicei corpuri subțiri, compacte, flexibile și foarte simetrice. Mai mult decât atât – ei sunt, de asemenea şi foarte vanitoşi și întotdeauna vor încearca să arate bine… lucru caresporeşte și mai mult atractivitatea lor.

Cel mai Norocos semn

Pur şi simplu cel mai norocos semn este Gemeni. Prin natură lui este optimist (și pe bună dreptate) dar fiecare Geamăn mai pleacă pe calea negativităţii uneori.  Geamănul este întotdeauna în locul potrivit la momentul potrivit.  De exemplu, soarta lui este de aşa natură că, se duc la loterie şi întotdeauna, orice s-ar întâmpla, în cele din urmă el câştigă.

Cel mai Familist semn

Fără îndoială aceasta este Racul. Pentru reprezentanții acestui semn familia este totul! Și nu există aproape nici un semn care să fie mai bun în educarea copiilor, abilitatea de a crea confort, grija și devotamentul. Nu întâmplător pentru Rac este foarte important de a găsi un partener cu valori morale înalte și suflet bun.

Cele mai Social semn

Când vine vorba de persuasiune, înțelegere, discuții, de protecție sau doar bârfe,Balanţa nu are nici un egal . Ei pot lua în considerare absolut toate punctele de vedere și pot analiza orice posibilitate. Dar, cel mai important, găsesc un limbaj comun cu absolut toată lumea! Va fascina atât un preşedinte, cât şi pe tipul fără adăpost în căutarea hranei.

Semnul cel mai Secretos

Este un Capricorn. Şi nu știu care cuvânt este mai potrivit, secretos sau enigmatic…  Sau ambele. Nu numai că nu îşi împărtășesc sentimentele și gândurile lor, dar aproape întotdeauna îşi păstrează calmul și tu nici măcar nu poţi ghici ce se află în capul lui. Chiar dacă eşti un bun psiholog, dacă Capricornul nu doreşte să-ţi dezvăluie nimic, nu poți culege nimic.

Cele mai Reprezentiv semn

Ei bine, este Taurul. Cu maniere perfecte, rareori vorbeşte, dar  repară lucrurile imediat, dacă se întâmplă acest lucru.Nu-i place starea de conflict și te va ajuta mereu dacă-l rogi. Este atât de elegant, nobil și inteligent încât de multe ori în compania sa, poţi arăta ca prostul satului… Bine aţi venit la înțelepciune sau la asistență vigilentă.

Semnul de Neuitat

În mod natural, Leul. Nu există nici o cale să-l uiţi pe maiestatea sa regală, care strălucește mereu în mulțime. Adăugă un simț al umorului, inteligenţă,  bunemaniere și prezență boemă, şi acest semn într-adevăr te face să te îndrăgostești în câteva minute. Și apoi va dura luni, chiar ani, pentru a ţi-l scoate din minte. Dacă reușeşti …

Semnul cel mai Plin de Farmec

Extravagant, original, modern, elegant, ca stelele de argint ale ecranului, sunt Vărsătorii. Literalmente din două cârpe îţi va realize o rochie haute couture. Un sentiment incredibil de stil, chiar şi în ținuta cea mai neconvențională. Și nu numai… sugerează mereu că sunt mai mult decât alţii. Este o onoare pentru cine reuşeşte să le atragă atenţia…

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page