Comunicate de presă, Ultimile Știri — februarie 21, 2015 at 09:00

Cardul Profesional European 2 – un sistem integrat la nivel naţional

by

logo proiect card profesionalAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în vederea creşterii gradului de satisfacere a cerinţelor clienţilor (şomeri, angajatori, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), aplică planuri de acţiune individualizate pentru solicitanţii de locuri de muncă, precum şi creşterea nivelului competenţelor profesionale ale personalului implicat în furnizarea acestor servicii.

În  acest context,  Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă  a iniţiat împreună cu partenerul său, Soft Business SRL, proiectul naţional „Cardul Profesional European 2 – instrument inovativ de modernizare şi eficientizare a activităţii SPO”.

Cardul Profesional European este un instrument modern destinat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă conceput pentru a scurta calea şi a reduce timpul necesar accesării serviciilor oferite de Serviciul Public de Ocupare, aflat el însuşi într-un proces de modernizare. Cardul Profesional European este totodată şi un instrument util funcţionarului din cadrul Serviciului Public de Ocupare, facilitând utilizarea optimă a resurselor şi micşorând timpii de procesare a informaţiei.

Elementul de noutate al acestui  proiect îl constituie integrarea de noi funcţionalităţi, precum şi deschiderea de noi centre pentru emiterea de carduri.

Prin noile funcţii integrate, Cardul Profesional European va asigura creşterea calităţii serviciilor de informare şi orientare în carieră şi a celor de mediere a muncii oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, asigurându-se astfel atât îmbunătăţirea  performanţelor, cât şi dezvoltarea unor servicii personalizate mai bune de asistenţă pentru beneficiarii Serviciului Public de Ocupare.

comunicat de presa  nr.1- publicare card 19-02-2015Date de contact: Adrian Dragomir – Manager de proiect
Tel.: +4 021 303.98.31; Fax: +4 021.303.98.38
E-mail: adrian.dragomir@anofm.ro
www.card-profesional2.anofm.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page