Dezvoltare durabilă, Dezvoltare rurală — mai 11, 2013 at 13:36

Caravana PNDR a fost la Cuza Vodă și Roseți

by

Vineri, 10 mai 2013 , au avut loc noi acțiuni în cadrul Caravanei PNDR, pentru promovarea și informarea cetățenilor din Comunele Cuza-Vodă și Roseți.

Pndr cuza voda5

Prin acţiunile de informare din cadrul acestei caravane sau  diseminat informaţii privind consilierea antreprenorială pentru abordarea unei afaceri cu fonduri europene, întocmirea corectă a proiectelor, etapele obţinerii finanţării, realizarea şi respectarea graficului de eşalonare a plăţilor.
La întâlniri au participat specialişti ai Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Camerei Agricole, Agenţiei de Plăţi pentru Intervenţii în Agricultură. Fondurile pentru organizarea întâlnirilor au fost asigurate printr-un proiect finanţat prin măsura de Asistenţă Tehnică a Programului naţional de Dezvoltare Rurală. Proiectul presupune derularea unei campanii de informare a beneficiarilor precum şi a  potenţialilor beneficiari privind derularea proiectelor finanţate prin Fondurile Europene acordate prin FEADR.

În județul Călărași Caravana se desfășoară în parteneriat cu organizația reprezentativă pentru imm-uri, Consililul Local al Intreprinderilor Mici și Mijlocii.

La activitățile desfășurate a participat și Șerban Jenel, Director APDRP.

Nelu Bălașa

Caravana PNDR la Cuza vodă şi Roseţi, judeţul Călăraşi

[wzslider autoplay=”true” interval=”4000″ info=”true”]

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page