Evenimente, Ultimile Știri — mai 25, 2013 at 22:37

Capetele de afiş aduse de Tenaris Silcotub, Gabi Szabo și Diana Oprea nu au pus Călăraşiul în mişcare

by

IMG_6333Înainte de proba de 3 km, campioana mondială la fitness, Diana Oprea i-a încălzit pe puţinii călărășeni prin exerciții de stretching și nu numai. Împreună cu Gabi Szabo, cele două campioane mondiale i-au încurajat permanent pe participanți de pe margine, aplaudându-i. ”Ar trebui ca marile companii să se implice social, organizând asemenea competiții sportive. Felicit toți călărășenii pentru participare și îi indemn nu la sport, ci la mișcare pentru că astfel au grijă de corpul lor.

IMG_6371

Comparativ cu anul trecut, anul acesta au fost mai puțini cei care au participat și de aceea le adresez acest îndemn” a declarat pentru ziarul nostru, campioana mondială la atletism Gabriela Szabo.

Și Cabral a dat ture!

IMG_6365

Mc-ul evenimentului, Cadral Ibacka, a alergat și el, dar nu pe pista de atletism ci, periodic, de la scena amplasată în incinta stadionului la pupitrul de prezentare. Vedeta a creat o atmosferă de mare competiție, fiind și el alături de concurenți, prin felicitări și încurajări. Nici măcar Cabral nu i-a adus pe călărăşeni la stadion.

”Căldură mare, mon cher!”

Atât pentru concurenți cât și pentru personalitățile prezente, căldura le-a dat bătăi de cap, la orele 12.00 înregistrându-se o temperatură de 25 de grade, Daniel Florea și Gabi Szabo confirmând faptul că a fost foarte cald pentru această perioadă.

[wzslider autoplay=”true”]

 Aurelian Mihai

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page