De prin lume adunate — octombrie 12, 2016 at 08:08

Cand ai prea multi bani si nu stii ce sa faci cu ei. Uite cat a platit acest indian pentru un numar de inmatriculare

by

cand-ai-prea-multi-bani-si-nu-stii-ce-sa-faci-cu-3400337e08d10e17de-940-0-1-95-1Un indian a platit o suma fabuloasa pe un numar de inmatriculare personalizat

  • Placuta cu cifra 5 a fost vanduta in cadrul unei licitatii
  • Aceasta a fost montata pe una dintre limuzinele Rolls Royce ale omului de afaceri

Un indian stabilit in Dubai a platit o suma de 7 cifre pentru numarul de inmatriculare cu cifra 5, scos la licitatie de Autoritatea pentru Drumuri si Transport din orasul situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic.

Cu ceva timp in urma va povesteam despre Arid Ahmad Al Zarouni, un om de afaceri din Emiratele Arabe Unite, care a platit nu mai putin de 4,3 milioane de euro pentru numarul de inmatriculare cu cifra 1. Mandru de achizitia facuta, acesta l-a montat pe un autoturism demn de aceasta onoare: un Pagani Huayra.

Dovada ca atunci cand ai prea multi bani, o iei razna, este si urmatorul pe lista. De aceasta data, omul nostru (care a dorit sa ramana anonim) a platit 6 milioane de euro pentru placuta de inmatriculare cu numarul 9.

 Ei bine, indianul la care faceam referire mai sus, a batut orice record. Balwinder Sahani, stabilit in Dubai, s-a aflat printre cei 300 de norocosi care au luat pare la licitatia organizata de Autoritatea pentru Drumuri si Transport.
balwinder-sahani-si-cel-mai-scump-numar-de-e070937e09540d1d59-940-0-1-95-1
Aici, printre cele 80 de numere de inmatriculare scoase la mezat, s-a regasit si placuta cu cifra 5. Aceasta a fost achizitionata de Sahani pentru fabuloasa suma de 8 milioane de euro si isi va lua locul de onoare, pe bara uneia dintre limuzinele Rolls Royce detinute de indian.
Exact ca si in cazul omului de afaceri care a intrat in posesia placutei cu cifra 1, si Sahani a declarat ca ar fi fost dispus sa plateasca chiar si o suma mult mai mare (mai exact 24 de milioane de euro) pentru a fi mandrul proprietar al acestui numar.
sursa:4tuning.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page