Politica, Politica locala — februarie 7, 2015 at 13:52

Camelia Croitoru Preşedintele UNPR Călăraşi-Obiectiv câştigarea alegerilor locale din 2016

by

Camelia Croitoru este de miercuri, 28 ianuarie 2105, presedinta organizatiei municipale Calarasi a UNPR. Publicam acest interviu ca sa vedeti ca nu e ”proasta”. Chiar stie…şi poate…
Agro_cera_BT (5) - Copy

Nelu Balasa: Aceasta functie  este o incununare a activitatii politice de pana acum?

Camelia Croitoru:  Da,intr-adevar ,este cea mai inalta functie politica pe care am avut-o pana acum.

Nelu Balasa: Ce responsabilitati implica?

Camelia Croitoru:  Foarte multe.In primul rand,va trebui sa-mi respect promisiunea de a creste organizatia municipala a UNPR.In al doilea rand,sunt toate celelalte responsabilitati ce decurg de aici.Un partid politic este format din oameni.Fiecare dintre noi ducem o activitate neremunerata.De aceea imi revine responsabilitatea de a face totul pentru a motiva acest grup ,pe care il doresc din ce in ce mai mare,de a-I face sa vina de placere,sa creada intr-o idee pe care s-o transformam intr-o realitatea.O functie ca aceasta ,implica automat gandirea unor strategii care sa ne uneasca ,care sa-l faca pe fiecare important,sa-si gaseasca locul in interiorul partidului si ,fara indoiala,sa duca la atingerea obiectivelor pe care ni le propunem.

3.Care sunt proiectele?

Camelia Croitoru:  Pe termen scurt,reorganizarea structurilor locale.Urmeaza ,in perioada imediat urmatoare,sa avem sedinte de lucru cu organizatiile de femei,tineri,pensionari,studenti si elevi,sa definitivam birourile acestor structuri  si sa  le validam. Voi acorda,in acelasi timp,o atentie deosebita,organizatiilor sectiilor de vot si de cartier.Aceste structuri au o sarcina importanta,in atingerea obiectivelor politice.De aceea,imi voi aloca o perioada de timp inseamnata,intaririi acestora si configurarii unor strategii de lucru optime .

4.Care sunt obiectivele?

Camelia Croitoru:  Obiectivul principal este castigarea alegerilor locale din 2016.

Nelu Balasa: Esti prima femeie sef de organizatie din Calarasi.Cum vezi lucrul acesta?

CameliaCroitoru:  Da,asa este,desi daca nu ar fi existat anumite  mentalitati ,nu ar fi trebuit sa fiu prima.Desi nu sunt o feminista,sunt o aparatoare a ideii de femeie in politica. Femeile sunt mai rationale,loiale stiu sa se imparta intre familie,cariera,politica ,stiu sa-si respecte promisiunile si cred in capacitatea lor de a face fata tuturor  obstacolelor,la fel de bine ca si barbatii.Cred de asemenea,ca mituri precum “politica este numai pentru barbati”si “femeia la cratita” ar trebui sa cada iar lucru acesta se poate face numai prin implicare cat mai multor femei in politica,in structuri decizionale. Trebuie sa credem noi in noi insine si abia apoi sa avem pretentia ca si barbatii nostri politici sa ne acorde increderea cuvenita.

Nelu Balasa: Aceasta promovare ti se pare ca pasul spre UNPR a fost un pas bun?

Camelia Croitoru:  Nu neaparat. Pasul spre UNPR a fost un pas bun pentru ca am crezut foarte mult in echipa care s-a reorientat spre acest partid politic,echipa din care si eu am facut parte.Cred cu tarie in omu in jurul caruia a gravitat o buna parte a organizatiei locale a PNL Calarasi, Daniel Stefan Dragulin. Dupa cum stiti, in jur de 300 de membri ai organizatiei locale a PNL au parasit acest partid pentru a se inscrie in UNPR. Noi suntem aici o familie, cu un scop comun. Aceasta functie a venit poate ca o incredere a celor cu care am lucrat, atat de mult timp, in mine, in capacitatea mea de a face fata acestei provocari politice. Si tocmai pentru ca eu cred acest  lucru, as vrea sa le multumesc pentru increderea pe care mi-au acordat-o. Voi face tot ce-mi sta in putinta, sa nu deceptionez asteptarile pe care colegii mei le au de la mine.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page