Evenimente, Ultimile Știri — februarie 16, 2020 at 19:04

Camelia Croitoru: OFL Călărași este un partener de nădejde, pregătit pentru lupta electorală din acest an

by

 

Profesoara Camelia Croitoru este Inspector Școlar General, președintele Organizației Județene a  Femeilor Liberale Călărași.primvicepreședinte a Organizației Naționale a Femeilor Liberale

Sâmbătă a avut loc, la Călărași, o reuniune națională a femeilor din cadrul Partidului Național Liberal. Reuniunea  a cuprins Un atelier de Comunicare, Biroul Permanent Național al OFL și o întâlnire de socializare. Au participat femei cu funcții de conducere în partid și în stat.

Întălnirea a debutat cu atelierul de Comunicare Politică susținut de Conf. Dr. Nicoleta Duță.
Ședința Biroului Permanent Național al OFL a fost  condusă de președintele OFL – Florica Cherecheș. Pe ordinea de zi a s-au aflat teme de interes precum – actualitatea politică, pregătirea campaniei electorale, derularea si stadiul proiectelor naționale ale OFL România.
Printre invitați s-au numarat Secretarul general al OFL Daniela Nicolescu, Deputat Antoaneta Ionița, Primarul municipiului Călărași Daniel Ștefan Drăgulin Președintele PNL Călărași.

Președinte OFL Călărași – Camelia Croitoru: ședința BPN al OFL desfășurată la Călărași a fost un prilej de bucurie, pentru organizația noastră, pentru că am avut prilejul să aratăm, din nou, că OFL Călărași este un partener de nădejde, pregătit pentru lupta electorală din acest an.

Mulțumesc tuturor participanților, d-nei Președinte Florica Cherecheș si domnului Președinte Daniel Ștefan Drăgulin pentru încredere și sustinere, îi asigur ca nu ii vom dezamăgi!

 

Președintele PNL Călărași – Daniel Ștefan Drăgulin: vă mulțumesc pentru invitația de a vă fi alături într-o zi importantă pentru OFL Călărași și vă asigur de tot respectul și susținerea mea pentru că ați fost întotdeauna un partener important în lupta politica desfășurată de PNL și sunt sigur că la fel va fi și în acest an, iar la încheierea alegerilor vom sărbători împreuna victoria!

 

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page