Anunţuri, Ultimile Știri — noiembrie 3, 2016 at 13:21

Calendar Liqui Moly 2017- Producţie extrem de “fierbinte”

by
PDF Imprimare Email
           

    Fidele devizei „De ce să pleci peste mări şi ţări când ai ce e mai bun la tine acasă“, fabricile LIQUI MOLY din Ulm şi Saarlouis au servit ca decor pentru realizarea noului calendar erotic LIQUI MOLY.

    14 modele dau producţiei de uleiuri şi aditivi un farmec absolut special. „Fotografiile arată că chiar şi uleiul de motor poate avea mult sexappeal“, declară Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY.

Uleiuri de motor, aditivi – lichide mai mult sau mai puţin banale, depozitate în butoaie, canistre, cutii, care îşi fac datoria în interiorul autovehiculelor fără să stârnească prea multă vâlvă. Departe de luminile rampei la prezentările luxoase de autovehicule. Cât de senzual poate fi un ulei de motor 10W-40, o arată fotomodelele aflate la stagiul de orientare profesională, desfăşurat timp de şase zile la ambele fabrici LIQUI MOLY din Germania. Acolo unde în munca de zi cu zi la LIQUI MOLY sunt indispensabili ochelarii de protecţie, mânuşile şi încălţămintea de siguranţă, precum şi căştile antifonice, pentru practicante s-a făcut o excepţie.

De exemplu în laborator:

De obicei acolo se dezvoltă uleiuri de motor şi aditivi din cele mai diverse ingrediente. Pentru calendar însă, ingredientul principal al acestei acţiuni picante l-au constituit modelele. În mod excepţional, au avut voie să intre în locuri care altminteri sunt interzise: la rezervoarele de stocare. Urcate la înălţimi, doamnele au fost fotografiate în ţinute vaporoase. Au putut să privească chiar şi în planurile de producţie, aruncând ele însele priviri adânci pe fotografii. Iar pe fotografiile lucioase, colegele noastre conferă o strălucire jucăuşă chiar şi lucrărilor de ordine şi curăţenie.

„Dintre toate calendarele erotice LIQUI MOLY care au fost realizate până acum, acesta este cel mai “LIQUI MOLY”, pentru că a fost produs chiar în mijlocul firmei noastre“, a declarat Peter Baumann. Dar calendarul este ceva special nu numai pentru motivele invocate de el. Pentru că începe cu decembrie 2016, conţine 13 luni în loc de 12, deci este un calendar deosebit de „lung“.Iar pentru cei atraşi mai degrabă de farmecele bolizilor, acelora le recomandăm calendarul cu sporturi cu motor de la LIQUI MOLY.

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar anul trecut a obţinut o cifră de afaceri de 441 milioane euro.

total-media-news.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page