Cultură şi Educaţie, Proză şi poezie — iunie 5, 2013 at 18:14

CĂLĂTORIA ÎN TIMP

by

calatorie in timpSufletul nostru este ca o valiză..o valiză pe care o purtăm pe drumurile întortocheate ale vieții. Din păcate , nu știm ce ne va fi de folos în drumul nostru.. De fapt, nu știm nici măcar cât de lung este  sau cât de întortocheat va fi .. și, cel mai important, care vor fi tovarășii noștrii de drum.  Plecăm în călătoria noastră necunoscută, având doar această valiză care în timp va devenii din ce în ce mai plină.

După ce parcurgem o parte a drumului nostru, realizăm că valiza noastră devine neîncăpătoare pentru toate amintirile, pentru toate visele și speranțele , pentru toate zâmbetele și sufletele calde care îți sunt alături în drumul tău. În acest popas al călătoriei noastre prin timp,  suntem nevoiți să renuntăm la ceea ce nu mai este de folos în drumul nostru..și anume momentele triste , tot ce ne-a făcut în călătoria noastră să fim triști , tot ce este menit să ne transforme în ceea ce nu am vrea niciodată să devenim.

Momente frumoase sau  triste,  vise, sperante, oameni , amintiri sunt elementele care au format un întreg , care ne-au făcut să simțim că trăim fiecare minut, fiecare secunda..fiecare clipă oricât ar fi fost ea de neînsemnată ne-a făcut sa simțim că nu am trăit în zadar .

Dana Tinca

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page