Anunţuri, Ultimile Știri — ianuarie 25, 2014 at 20:19

Călărașiul a spus ,,Prezent ” în vizita de la Bruxelles 21-23 ianuarie 2014

by
1598336_797441643605594_383237769_nLa invitația Europarlamentarului Cristian Preda membrii Partidului Mișcarea Populară au vizitat capitală europeană Bruxelles 21-23 ianuarie 2014 Miercuri 22 ianuarie 2014 a fost o zi plină ,unde oboseală nu s-a simțit. Am început cu vizită la Comisia Europeană , apoi vizită la comitetul regiunilor și vizită oficială prezentarea Parlamentului și sesiune de informare la Parlamentul European . Dl Cristian Preda le-a prezentat membrilor Miscarii Populare veniți la Parlamentul European activitatea unui deputat european, alaturi de colegii săi Elisabeth Jeggle (CDU, Germania) soție de fermier Philippe Boulland (UMP, Franța),medic de familie la țara . Elisabeth Jeggle este un om politic german, membru al Parlamentului European,Comisia pentru agriculturÄ și dezvoltare ruralÄ. A prezentat situația din agricultura , soțul dânsei având o mică fermă în Germania. Philippe Boulland (PPE, FR), conduce o delegație de observare a alegerilor din Madagascar insotit de șase deputații europeni in care se numara și europarlamentarul Cristian Dan Preda. A fost o zi plină alături de oameni care munceau pentru România. Cristian Predă și Elena Băsescu erau prezenți la datorie.
Nu m-am simțit niciodată atât de protejată și căutată. S-a văzut o prietenie adevărată , departe de țara ,printre oameni necunoscuți. Scriu aceste rânduri mulțumindu-le tuturor !
Bruxelles nu este doar Capitală Europeană , ci și Paradisul ciocolatei , gofrele sunt delicioase ,iar fericirea se găseşte în lucruri simple !
Dorina Ichim

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page