Evenimente, People-Passion-Performance, Ultimile Știri — noiembrie 25, 2018 at 17:47

Călărași:Dezbaterea  Smart Region a ridicat nivelul discursului și responsabilității față de viitorul comunităților din Regiunea Sud Muntenia

by

Dezbaterea  Smart Region a ridicat nivelul discursului și responsabilității față de viitorul comunităților din Regiunea Sud Muntenia, a ridicat nivelul discursului și responsabilității față de destinul comunităților călărășene.

Organizată pentru prima dată în format regional,în România,la Călărași poartă amprenta ambiției și tenacității mediului antreprenorial de a se racorda la tendințele progresului și civilizației. Inițiativa  pornită din mediul antreprenorial a găsit deschidere de această dată la Consiliul Județean  și președintele Vasile Iliuță.

Credem în acțiune și într-o realitate la definirea căreia contribuim prin ceea ce facem. Si suntem tot mai mulți, desprinși deja de discursul demobilizator din jurul nostru.

La prima dezbatere Smart Region la Călărași în cadrul seriei Dezbatere Națională Smart City 2017-2020, denumită așa chiar de inițiatorul seriei Marius Bostan, au participat peste 120 de reprezentanți ai autorităților locale și județene din regiune, experți, profesori, companii, agricultori și întreprinzători a fost un succes!

Prefectul județului Călărași,George Iacob și Președintele  Consiliul Județean Călărași au participat la eveniment.

Dezbaterea a fost concepută pentru comunități urbane, periurbane și rurale de toate dimensiunile, pentru a se conecta direct cu parteneri de încredere, pentru a descoperi și explora idei noi, pentru a identifica resursele disponibile și pentru a învăța de la experții din industrie în cadrul eforturilor de transformare digitală care necesită colaborări regionale și multidisciplinare. Initiațivele pentru regiunile inteligente ajută, angajează actorii-cheie și membrii comunităților pentru a se conecta și accelera dezvoltarea regiunilor.

Dezbaterea Smart Region a fost o dezbatere eveniment,într-o organizare excepțională la Călărași-Dall Class.

Mulțumesc partenerilor și participanților. Mulțumesc prietenilor care au făcut posibil acest eveniment Liviu Tomescu,Denisa Spin,Vasile Iliuță,Viorel Ivanciu,Dragoș Coman,Florin Drăgan,Marius Militaru,Dana Mihai,Sandra Roca,Daniela Traian de la ADR Sud Muntenia,Radu Druncea,Rodica Pavel, Nedelea Dragos-Maximiliande la Telekom, Alex Olteanu de la Asseco,Ciprian Pandea,Marius Dulce,Ovidiu Claudiu Gherghe,Emilia Donovan,Marilena Ionașcu,Simina Lakatos,Gabriel Ioniță.

Mulțumesc Domnului Marius Bostan pentru că a  adus la Călărași multe minți inteligente,companii de top din industria IT, care au mărit densitatea de minți inteligente pe metru pătrat.

Mulțumesc  Doamnelor Ingrid Zamfir și Adriana David care au asigurat suportul organizațional.

 

Nelu Bălașa

Președintele

Consiliului Local

al Intreprinderilor Mici și Mijlocii

Călărași

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page