Evenimente, Ultimile Știri — octombrie 17, 2014 at 13:59

Călăraşi: Şase răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un tânăr de 19 animedifax

by

Şase persoane au fost rănite şi trei maşini au fost avariate, în urma unui accident petrecut pe o stradă din municipiul Călăraşi, provocat de un tânăr de 19 ani care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Călăraşi: Şase răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un tânăr de 19 ani.

Potrivit datelor furnizate, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, accidentul s-a petrecut joi seară, pe strada Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, şi a fost provocat de un tânăr de 19 ani, care are permis de conducere de anul trecut.

Conform poliţiştilor, tânărul, care conducea un autoturism Alfa Romeo, a pierdut controlul asupra maşinii din cauza vitezei excesive, autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac, după care a lovit un autoturism staţionat, fiind proiectat într-un al doilea autoturism care, de asemenea, staţiona.

În urma accidentului, tânărul şofer a fost grav rănit, suferind multiple fracturi. De asemenea, rănit grav a fost şi un bărbat care în momentul producerii accidentului se afla lângă unul dintre autoturismele staţionate lovite, iar alte patru persoane aflate în autovehiculele staţionate au suferit răni uşoare.

Tânărul care a provocat accidentul nu se afla sub influenţa alcoolului. Pe numele său, poliţiştii au deschis dosar penal, el fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

mediafax

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page