Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 7, 2019 at 11:16

Călărași-Gala Regională Destine-O performanță excepțională plasează echipa din județele Călărași și Ialomița pe primul loc în țară.

by

Sâmbătă , 06 aprilie 2019 a avut loc la Hotelul Hestia, Gala Regională Destine. Destine Holding a sărbătorit la Călărași performanțele echipei din regiunea Sud – Muntenia.

O performanță excepțională plasează echipa din județele Călărași și Ialomița pe primul loc în țară. Echipa DESTINE VIP a intermediat in anul 2018 în județele Călărași și Ialomița un total prime de aproximativ 11 milioane euro, ocupând în clasamentele județene locul 1.

Amfitrionii acestei Gale Romeo State-șeful reprezentanței locale și Viorel Preda-coordonator VIP team au fost onorați de prezența companiilor partenere  Ominiasig, Generali asigurări ,Grawe, Ghotaer, Cinga, Daune-Expert, Aliantz-Țiriac, Unica asigurări și întreaga echipă din județele Ialomița și Călărași.

Viorel Preda și Romeo State sunt doi lideri care au creat o echipă de peste 100 de persoane care învață, aduc profit, salarii, bunăstare și servicii de bună calitate pe aceste meleaguri, prin inițiativă și capital privat românesc. Iată numai câteva argumente pentru care merită aprecierea și recunoștința noastră.

Destine Holdine este un holding cu capital 100% românesc și o experiență de peste 12 ani.

Destine Holding este autorizat ca furnizor de programe educaționale în domeniul financiar, oferind un avantaj important în procesul de pregătire a reprezentanților săi.

Performanțele companiei au fost recunoscute și apreciate, fiind calificată pe locul 4 din aproximativ 300 brokeri activi în piața asigurărilor din România, cu un portofoliu gestionat pentru mai mult de 1.000.000 clienți persoane fizice si juridice și cifră de afaceri de  79 milioane de euro.

Programul de servicii si beneficii DESTINE HOLDING    este dedicat persoanelor fizice si juridice interesate   în crearea raportului perfect între efort și recompensă, între valoarea adusă unui proiect și avantajele retribuite creatorului.

Companiile din Holdingul Destine:

Destine Broker de Asigurare- Reasigurare

 Destine Asig Broker de Asigurare (Rep.Moldova)

 Destine Broker de Credite

 Destine Leasing Imobiliare IFN

 Destine Holidays

A consemnat,

Nelu Bălașa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page