Evenimente, Ultimile Știri — martie 25, 2019 at 17:38

Calarasi continuă ciuntirea arborilor stradali…  este pe bani multi!!!???

by

 

 

Continuă ciuntirea fără discernământ a copacilor stradali din municipiul Călărași După furia și amploarea cu care se desfășoară se pare ca e pe bani mulți…deh… urmează 4 campanii electorale. Dragulin are nevoie de finantare!!!???

De ce la vremea când copacii sunt înflorți și înverziți drăgulin și grupul lui de interese din primăria Călărași,toți PNL-iști de frunte defrișează fără discernământ ,fără justificare și fără să dea socoteală în disprețul legii,al bunului simț și al opiniei publice!!!???

Legii 24/2007, art. 5, lit. c), care prevede că „Pentru protecția și conservarea spațiilor verzi persoanele fizice și persoanele juridice au următoarele obligații: c) să nu producă tăieri neautorizate sau vătămări ale arborilor și arbuștilor existenți pe spațiile verzi.”

 

Întrebări

1.Cine autorizează aceste tăieri haotice ale arborilor stradali și în ce scop?

2.Care sunt costurile acestor operațiuni și cine le încasează?

3.De ce garda de mediu nu controlează și nu sancționează vătămarea pe scară largă a mediului,în municipiul Călărași?

4.Sunt autorizate aceste tăieri de copaci și de către cine?

  1. De ce populația nu a fost și nu este informată despre aceste tăieri?
  2. Are vreo legătură faptul că directorul gărzii de mediu este numit președinte al clubului de fotbal de către drăgulin și consiliul local?

7.Domnule Iulian Iacomi nu cumva este tot un dans al pinguinilor între PNL și PSD? Lipsa de reacție al celui mai mare partid politic este la fel de suspectă ca tăcerea marilor lideri din PNL-ul călărășean.

8.Există o evidență a materialului lemons rezultat și cum se valorifică el..sau e un furt legalizat organizat de șmecherii care sunt la putere!!!??? Ei taie și spânzură…!!!???

 

Sesizăm pe această cale public Garda de Mediu Călărași asupra barbariei cu care se atentează la sănătatea și aspectul arborilor stradali,la sănătatea mediului.

 

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page