Evenimente, Ultimile Știri — decembrie 25, 2013 at 21:44

Călăraşi, ca în Vestul Sălbatic… Reglare de conturi sau fatalitate?

by

Prea multe coincidenţe în urma deflagraţiei care a avut loc la blocul din central Călăraşiului, vis a vis de Tribunalul Călăraşi.

DSCN1716

Barul “London Café” şi 14 apartamente din centrul municipiuluiCălăraşi au fost ţinta!!!???… unei acţiuni care a dus la explozia şi nenorocirea care s-a produs… décor de coşmar, cioburi, rame de geamuri, haine împraştiate până pe spaţiul verde din faţa tribunalului, inclusiv geamurile tribunalului spulberate de suflul deflagraţiei.

Este oare respectarea legii o prioritate pentru comunitatea călăraşeană şi autorităţile locale? Din păcate minicipiul Călăraşi este subiectul ştirilor din “prime time” numai cu fapte de acest gen.

Populaţia este înfricoşată, oamenii sunt înspăimântaţi. Avem nevoie de răspunsuri, avem nevoie de adevăr.

“No Limits” şi “London Café” sunt ţinta unor reglări de conturi???!!! Este de datoria puterii să răspundă la aceste întrebări şi să liniştească populaţia.

Este mult prea mult pentru un oraş atât de mic şi atât de neputincios în faţa viitorului. Şi nu utaţi!… mâine, coşmarul şi înfricoşarea s-ar putea să fie la voi şi la familiile voastre.

Autorităţile nu au confirmat încă, dar se pare că există o legătură între proprietarul apartamentului unde a avut loc explozia şi barul London Café.

Nelu Bălaşa

Din surse de la faţa locului, am aflat că angajaţii barului “London Cafe” au alertat pe cei de la Distrigaz. Avertizoarele de gaz din cafenea semnalau prezenţa acumulării de gaze şi în cafenea. Se pare că cei de la Distrigaz erau chiar la faţa locului în momentul exploziei.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page