Comunicate de presă, Ultimile Știri — mai 3, 2015 at 21:42

Calaraseanca Serban Claudia Denisa in finala festivalului “Mamaia Copiilor” 2015

by

CSD_2456Dupa ce in etapa zonala sustinuta in data de 05 aprilie 2015 la Constanta s-a calificat prima pe grupa, calaraseanca Serban Claudia Denisa a reusit o noua performanta calificandu-se in finala festivalului “Mamaia Copiilor” 2015, in urma unei preselectii la nivel national la care au participat 110 copii pe categoria de varsta 10-12 ani. Concursul se va desfasura in perioada 06-12 iulie 2015 si va fi transmis in direct de televiziunea nationala.

Joi, 30 aprilie, la Palatul National al Copiilor București, s-a desfășurat preselecția națională pentru Festivalul Național de Creație și Interpretare „Mamaia copiilor“ 2015. În total, la start au fost prezenți 110 de concurenți, la categoria de vârstă 10-12 ani, printre aceștia aflându-se și Denisa Șerban, în vârstă de 11 ani, elevă în clasa a  cincea, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“ Călărași, aceasta reușind să se califice în finala festivalului, împreună cu alți 17 tineri interpreți. Micuța cântăreață a interpretat piesa „DOR,  muzică  si text NICOLAE SULAC.

Din juriu au făcut parte personalități marcante ale muzicii românești, precum compozitorul Viorel Gavrilă, cântăreața NICO și directorul festivalului, Liviu Manolache.

Denisa Șerban este membră a grupului Flores Campi, din cadrul Centrului Cultural Călărași, pregătindu-se  cu compozitorul Marius Țeicu. Tânăra interpretă  a câștigat numeroase premii și trofee la festivalurile de gen din țară si a mai  fost finalista în anul 2012 si 2014 la Festivalul Național „Mamaia copiilor“. In anul 2014 prin participarea la emisiunea de show NEXT STAR Antena 1 a fost numita “COPILUL NEXT STAR AL CALARASIULUI”

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page