Horoscop, Lifestyle — ianuarie 17, 2014 at 21:01

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie în parte

by

berbec1Cadouri pentru Berbeci

Berbecul este, înainte de toate, o persoană activă. Aşadar, nu încercaţi să îi oferiţi un album de artă abstractă sau un CD cu muzică de meditaţie! Astfel de cadouri vor sfârşi în fundul unui sertar, acoperite de praf. Prin cadoul pe care i-l faceţi, trebuie să îi daţi ocazia să fie activ, să facă mişcare. O excursie la munte, un bilet la o competiţie sportivă, un set de mingi şi palete de ping-pong sau cadouri berbec haine rosiibadminton – iată genul de surprize care îi pot stârni cu adevărat interesul. Puteţi alege şi o invitaţie la cinematograf sau un dvd strecurat sub brad, dar e musai ca filmul pe care doriţi să îl vedeţi împreună să conţină multe scene de acţiune, iar povestea să nu fie una din cale afară de siropoasă.

Apoi, cadourile pentru un Berbec trebuie să îndeplinească alte două criterii fundamentale: noutatea şi prestigiul. Ce e vechi, e plictisitor, neinteresant, depăşit, bun mai degrabă de aruncat la gunoi decât de făcut cadou – iată cum gândeşte un Berbec. În ceea ce priveşte celălalt aspect, trebuie să ţinem cont de orgoliul nemăsurat al nativilor. Nu sunt cadou berbec palete de ping pongnişte sofisticaţi, dar preferă hainele şi parfumurile de firmă pentru a face impresie în societate şi pentru a atrage atenţia asupra propriei persoane. Culoarea preferată este, de obicei, roşu.

berbec2

De altfel, nevoia de atenţie este o altă slăbiciune de care puteţi profita cadou zodia berbec patinepentru a merge la sigur atunci când îi faceţi un cadou. Un calendar care să conţină 12 poze cu el/ea în diferite posturi sau vestea că aţi aranjat să fie prezent la o petrecere selectă pot reprezenta tot atâtea motive de bucurie.

taur1Cadouri pentru Tauri

Dacă doriţi să simplificaţi lucrurile foarte mult, oferiţi-i unui Taur mâncare! Posibilităţile sunt, practic, nelimitate: puteţi să îi gătiţi mâncarea preferată şi să o prezentaţi într-un decor mai deosebit (lumânărele, petale de trandafiri, tacâmuri scumpe), să mergeţi împreună la un restaurant luxos şi să comandaţi din specialităţile casei, să îi cumpăraţi o cutie de bomboane de ciocolată, o sticlă de vin cadou zodia taur album de familiefranţuzesc (neapărat roşu!) sau un ceai englezesc. Cu siguranţă, Taurul va fi încântat în oricare dintre aceste variante. De altfel, nu trebuie să uitaţi că unul din principalele motive pentru care  Taurul apreciază sărbătorile este că acestea presupun un adevărat maraton gastronomic.

Odată ce şi-a satisfăcut nevoia fundamentală de hrană, Taurul are nevoie de securitate emoţională mai mult decât de aer. Prin urmare, încercaţi ca, prin cadouri taur vin rosucadoul pe care i-l oferiţi, să îi demonstraţi cât de mult ţineţi la el/ea! De exemplu, puteţi să îi oferiţi ceva confecţionat chiar de dumneavoastră, care a presupus muncă multă, accentuând acest lucru când faceţi cadoul: „am lucrat din greu ca să fie gata la timp, pentru tine“. Efectul este garantat. Cadoul poate fi, de exemplu, un album de familie sau un fular lucrat de mână.

vinDe asemenea, Taurul poate fi impresionat dacă îi oferiţi exact ceea ce îşi dorea, fără însă ca el să îşi cadou taur puloverfi exprimat vreodată această dorinţă prin viu grai. Este o dovadă a faptului că vă interesează ceea ce simte şi ceea ce îşi doreşte, iar această atenţie nu poate decât să îl bucure şi să îi dea sentimentul că este în siguranţă în mijlocul celor dragi – sentiment de care are atâta nevoie.

Cadouri pentru Gemeni

Gemenii iubesc diversitatea. Prin urmare, nu care cumva să îi faceţi unui nativ Gemeni un singur cadou! Oricât de frumos sau de valoros ar fi acesta, va rămâne bosumflat.

gemeni2Una dintre principalele lor pasiuni este plimbarea, deci nu veţi da niciodată greş dacă le oferiţi nişte bilete de avion sau un sejur de câteva zile într-un loc pitoresc. Dacă nu aveţi la dispoziţie nici timpul, nici banii cadou zodia gemeni concertnecesari pentru aşa ceva, găsiţi alte modalităţi de a-i scoate din casă: Gemenii vă vor însoţi cu plăcere la un film, la o piesă de teatru sau la un spectacol de balet.

Apoi, trebuie să ţineţi cont de o altă slăbiciune a lor: comunicarea. Un telefon mobil de ultimă generaţie, un aparat radio minuscul, un lap-top care să îi permită să fie mereu în legătură cu cei dragi vor fi primite cu multă bucurie.

Gemenii ţin neapărat să fie informaţi. Intelectul lor este întotdeauna flămând, aşa că puteţi să îi daţi să rumege cărţi, filme, chiar numere de colecţie ale unor reviste de succes. În ceea ce priveşte cărţile, lăsaţi deoparte tratatele de filozofie sau de economie politică! Preferă lecturile alerte, care să îi menţină atenţia vie şi, în acelaşi timp, să îi ofere informaţii foarte interesante. De asemenea, le puteţi face cadou un abonament la cursuri de qi-gong, psihologie, oenologie, artă fotografică sau orice altceva le mai trezeşte curiozitatea.cadou gemeni geamantan

De altfel, curiozitatea este una dintre principalele lor caracteristici, deci puteţi profita de asta pentru a prelungi bucuria descoperirii. Aşadar, puneţi fiecare cadou într-o cutie, aşezaţi-o pe aceasta în altă cutie, pe care să o puneţi, la rândul său, într-o cutie mai mare. Sistemul păpuşilor ruseşti va fi apreciat la adevărata sa valoare.

rac1Cadouri pentru Raci

Racul este un familist, iar căminul este primul în ordinea priorităţilor sale. Prin urmare, se va bucura pentru orice obiect de decor, de genul unui bonsai, al unui sfeşnic frumos sau al unui şevalet de decor. De asemenea, este foarte probabil să fie interesat de cărţi sau de obiecte feng-shui.

De asemenea, trebuie să ţineţi cont de faptul că Racilor le plac antichităţile. Ei privesc în permanenţă cu un ochi în urmă şi sunt ataşaţi de trecut. Aşadar, puteţi să le oferiţi drept cadou obiecte de mobilier vechi, manuscrise, pendule sau orice altceva ar putea ajuta la crearea unei ambianţe cât mai asemănătoare cu cea dintr-un castel medieval.

Printre aceste „vechituri“, puteţi acorda o atenţie specială obiectelor de cult. Ele răspund nu numai atracţiei Racului pentru antichităţi, cât şi vocaţiei sale religioase. Icoanele, crucifixurile sau chiar machetele unor biserici i se par cadouri foarte potrivite.

Nu trebuie uitat nici faptul că Racul este semnul cu cele mai evidente calităţi părinteşti Dragostea pentru copii este adevărata axă a fiinţei sale, iar un cadou făcut copiilor săi îl va bucura chiar mai mult decât un cadou pe care îl primeşte el/ea însuşi/însăşi. Deci puteţi căuta cadouri şi printre rafturile cu jucării sau cu hăinuţe pentru cei mici. O păpuşă sau o maşinuţă vor fi cadou pentru rac bonsaiprimite cu bucurie. La fel, CD-urile cu filme de desene animate.

rac2

În ceea ce priveşte arta, puteţi să mizaţi pe romanele siropoase (gen „Pe aripile vântului“) şi pe filmele romantice (precum „Idilă de noiembrie“). Racii sunt foarte sensibili şi iubesc poveştile care rezonează cu această latură a personalităţii lor. Deci, una dintre ele e perfect[ drept cadou pentru Rac.

leu1Cadouri pentru Lei

Leului îi place să atragă atenţia, să strălucească în mijlocul mulţimilor, să impresioneze pe toată lumea prin calităţile sale. Prin urmare, poţi să îi faci cadou hainele potrivite pentru a atrage atenţie: luxoase, dar şi sofisticate. O rochie neagră, elegantă, va fi apreciată la adevărata valoare. de un Leu. De asemenea, o haină de blană sau o bluză strălucitoare şi la propriu, şi la figurat.

Apoi, nu trebuie să uităm că Leului îi plac bijuteriile şi, în special, cele din aur, metal aflat în corespondenţă cu Soarele – astrul guvernator al bijuterii de aur cadouri zodia leuzodiei. Aici, alegerile sunt multiple: inele, cercei, medalioane, brăţări, eventual ceasuri din metal preţios. Dacă acestea sunt de firmă şi costă o căruţă de bani, Leului îi va face mare plăcere să le etaleze peste tot şi să spună cât mai des – fără să dea impresia că ţine morţiş să facă acest lucru – cât de mult au costat.

Odată ce are hainele şi bijuteriile potrivite, trebuie să îi daţi şi ocazia să le etaleze într-un loc public. probabil că jumătate din persoanele care merg la operă nu pentru ceea ce se întâmplă pe scenă, ci pentru a-şi etala achiziţiile vestimentare, sunt Lei. Aşadar, va şti să arate recunoştinţă pentru o astfel de ieşire. De asemenea, îi cadou zodia leu jucarii place să viziteze locurile în care se exercită puterea: capitalele unor state importante, sediile Parlamentului şi Guvernului, casele memoriale dedicate unor mari conducători.

Spiritul jucăuş al Leului este, şi el, extrem de dezvoltat. Se va bucura la fel ca un copil dacă îi veţi face cadou diferite jucării pentru cei mici, animăluţe de pluş, dar şi jocuri pentru cei mari. De exemplu, un bărbat Leu va primi cu bucurie jocuri pe calculator sau o cutie de şah cu piesele frumos sculptate (pe care Leul nu le va folosi vreodată, pentru că nu are răbdare, dar se va mulţumi să le admire în timp ce joacă table).

fecioara2Cadouri pentru Fecioare

Atunci când îi faceţi un cadou unei Fecioare, aveţi mare grijă la micile detalii! El sau ea va avea cu siguranţă şi nu va ezita să vă mustre pentru ambalajul nepotrivit, sfoara legată aiurea sau un defect abia vizibil al cadoului în sine.

Majoritatea Fecioarelor preferă muncile repetitive, rutina care constă în a sta zi de zi la birou, aşa că trebuie să aibă o mulţime de mici ritualuri, precum băutul cafelei sau al cadou fecioara serviciu ceai ceaiului, un mic exerciţiu pentru întreţinerea fizică, vizionarea unuia sau a mai multor seriale. Cadourile legate de aceste obiceiuri merg drept la ţintă: o cană de ceai mai interesantă, un ibric de cafea deosebit, o rampă pentru făcut abdomene sau dvd-uri cu colecţia completă a serialului preferat. Pentru cei care locuiesc la casă şi preferă aerul curat, recomandăm un set de truse de grădinărit sau diferite obiecte care ar înfrumuseţa o grădină: clasicii pitici, dar şi ceva mai deosebit, precum o statuetă reprezentându-l, de cadouri fecioara home cinema exemplu, pe Mercur, guvernatorul zodiei lor.

masage

Pentru o Fecioară, sănătatea proprie este o preocupare constantă, iar uneori devine chiar o obsesie. O vacanţă într-o staţiune balneară, un abonament la o sală de masaj sau la nişte cursuri de yoga sau de ayurveda sunt cadouri cât se poate de potrivite.

Fecioarelor le place să creeze, deşi nu se consideră artişti, ci mai degrabă artizani. Le place să se priceapă la toate, să ştie o mulţime de tehnici despre care ceilalţi nu au habar. În consecinţă, nu veţi greşi dacă le veţi face cadou o carte gen „Secretele bucătăriei“, „Cum îmi zugrăvesc singur casa“ sau „Tehnici pentru a obţine succesul la serviciu“. Fecioara va aprecia și va folosi un astfel de cadou.

balanta1Cadouri pentru Balanţe

Balanta este guvernată de Venus, planetă a frumuseţii şi armoniei. Prin urmare, orice cadou făcut unui nativ al acestei zodii trebuie să încânte, în primul rând, prin aspectul său. Veţi şti că aţi ales bine dacă îl veţi auzi exclamând: „Vai, ce frumoos!“.

Pentru un iubitor al frumosului, creaţiile artistice sunt la loc de cinste în topul preferinţelor. Asta vă dă o marjă largă de acţiune, pentru că artele sunt şapte. Puteţi să alegeţi o sculptură, un tablou care s-ar potrivi pe unul din pereţii camerei sale, un CD cu muzică de calitate sau un DVD cu un film de artă. Apoi, aveţi la dispoziţie şi soluţii precum o mască în genul celor de la Carnavalul de la Veneţia sau un aranjament floral cu totul deosebit. De altfel, un nativ al acestei zodii va şti întotdeauna să aprecieze un buchet de flori, indiferent dacă este vorba despre o orhidee dintr-o specie rară sau despre câteva flori de câmp încă pline de rouă.

Ieşirile îi plac, de asemenea, foarte mult., deoarece Balanta este o persoană extrem de sociabilă, care ştie să se comporte foarte bine în societate. Aşadar, îi puteţi face cadou o invitaţie la un eveniment monden de tipul unei reuniuni de binefacere sau al prezentării unei noi colecţii de modă.

Apoi, puteţi ţine cont de faptul că mai fiecare Balanta are un talent artistic, mai mult sau mai puţin manifestat: se pricepe să cânte la un instrument, să deseneze frumos, să modeleze figuri din lut sau să scrie poezii. Cadourilecadou zodia balanta buchet de trandafiri albi  pot merge şi în această direcţie: un pasionat al muzicii va fi încântat să primească o vioară valoroasă, de exemplu, în timp ce o Balanta iubitoare al artei fotografice se va bucura pentru un nou aparat foto primit cadou. De asemenea, o statuetă din ghips ar putea reprezenta alegerea perfectă, pentur o balanţă.

scorpion1Cadouri pentru Scorpioni

Cu Scorpionul, este recomandat să nu faceţi greşeli atunci când îi dăruiţi ceva. Nu va ezita să vă spună că nu îi place ce i-aţi adus şi, mai mult, va avea grijă ca, la rândul său, să vă ofere  cadou ceva despre care ştie că nu vă place, doar pentru a vă da o lecţie.

Marea majoritate a nativilor acestui semn sunt fascinaţi de ocultism. Prin urmare, puteţi profita de acest interes pentru a-i face cadou un pachet de cărţi de tarot, o tăbliţă ouija pentru comunicarea cu spiritele, un manual de astrologie sau un talisman pe care să fie gravate câteva simboluri străvechi.

Cei care nu sunt interesaţi de ocultism, se orientează spre religie. Pentru aceştia, puteţi să cumpăraţi cadouri precum o iconiţă, un crucifix sau, dacă s-au aplecat mai mult spre spiritualitatea orientală, o statuetă reprezentând un zeu hindus în postură de meditaţie.

În ordinea priorităţilor unui Scorpion, viaţa sexuală ocupă, de asemenea, o scorpion2poziţie foarte înaltă. Aici este greu de ales un cadou, totul depinzând de relaţia pe care o aveţi cu el/ea. Dacă aceasta este una intimă, va fi încântat dacă pur şi simplu veţi trece la fapte, purtând o lenjerie mai deosebită sau folosind câteva cadouri pentru scorpion lenjerie jucării erotice. Îi puteţi, de asemenea, dărui lenjerie intimă. Dacă relaţia dumneavoastră este de altă natură, îi puteţi totuşi dărui un exemplar de colecţie din „Kamasutra – ediţia ilustrată“, sau un tratat despre masajul erotic.

Faimoasa latură întunecată a Scorpionului este încântată şi de un CD cu muzică gotică, de un tablou în acelaşi stil sau de iniţiative mai ciudate, precum o vizită la o catedrală, la ruinele unei biserici sau la o criptă dintr-un cimitir vechi. Dacă nu aveţi curaj pentru astfel de escapade, puteţi opta şi pentru un film horror de calitate.

sagetator1Cadouri pentru Săgetători

Când spui Săgetător, te gândeşti în primul rând la călătorii. Nativii acestei zodii nu se simt bine dacă rămân prea mult timp în acelaşi loc, ci au nevoie să colinde tot timpul. Şi, legat de aceste călătorii, se aplică o singură regulă: cu cât mai departe, cu atât mai bine. această pasiune ne indică, bineînţeles, şi câteva posibilităţi de cadouri.

Ideale ar fi nişte bilete de avion pentru un sejur mai puţin obişnuit: un safari în Africa, străbaterea deşertului cu o caravană sau un sejur de două săptămâni cu ferryboat-ul. Dacă bugetul nu vă permite astfel de investiţii, puteţi să îl faceţi fericit oferindu-i cadouri care să îi amintească de locuri îndepărtate: o eşarfă arăbească veritabilă, un sombrero sau o pălărie de cow-boy, o matrioşka rusească sau nişte săbii de samurai japonez.

Apoi, Săgetătorul este o persoană care ştie foarte bine să se amuze. Prin urmare, nu ezitaţi să îi faceţi cadou un tricou cu o inscripţie hazlie, o brichetă cu apă, un pix care curentează sau lumânări de tort care nu se sting, oricât ai sufla în ele. Dacă e mai mic, puteţi chiar să angajaţi un clovn care să facă giumbuşlucuri la petrecere. Va fi un cadou care îl va face fericit.

Pe de altă parte, nu trebuie neglijată nici latura intelectuală a acestui semn care ţinteşte spre înălţimi. Invitaţia la o conferinţă pe teme filosofice îl pot face să se bucure la fel cum alţii sărbătoresc un gol al echipei de fotbal favorite. La fel, ediţia completă a operelor unui cadou zodia sagetator clownlaureat Nobel.

O altă sferă de interes pentru Săgetători este cea a spiritualităţii. O carte a unui maestru spiritual, o statuetă reprezentând un yoghin în postură de meditaţie sau diferite simboluri religioase orientale îşi vor găsi locul potrivit în camera lui şi vă vor ajuta să vă găsiţi locul potrivit în inima lui.

capricorn1Cadouri pentru Capricorni

Capricornul este o persoană serioasă, matură, deci abţineţi-vă de la petreceri-surpriză, torturi aruncate în faţă sau tricouri cu mesaje cu dublu înţeles! Tăcut şi apreciind mai degrabă singurătatea decât mulţimile, nu se schimbă nici de ziua lui, când îi vrea aproape doar pe cei dragi iar, dacă face o petrecere, e pentru a respecta convenienţele sociale.

Îi plac obiectele de calitate, care funcţionează bine şi rezistă timp îndelungat. Un ceas produs de una dintre firmele de top în domeniu, care să arate foarte bine şi, în acelaşi timp, să funcţioneze perfect, este o alegere potrivită pentru un cadou, cu atât mai mult cu cât Saturn, guvernatorul zodiei Capricorn, este în evidentă legătură cu trecerea timpului.

Dacă optaţi pentru haine, trebuie să ţineţi cont că preferă culori precum negru, maro, bleumarin sau argintiu. cadouri capricorn geantaÎn plus, acestea trebuie să fie făcute din materiale rezistente şi să se potrivească cu statutul său. Aşadar, puteţi alege drept cadou pentru un Capricorn un costum clasic sau o pereche de pantofi creaţi de un designer cadouri zodia capricorn cizmerenumit. De asemenea, puteţi să îi luaţi o mapă sau o geantă de piele, precum şi o agendă îmbrăcată în acelaşi material.

Fiind destul de friguroşi şi predispuşi la probleme cu oasele, puteţi să le arătaţi că aveţi grijă de ei, dăruindu-le un pulover de lână cu guler pe gât, un fular călduros sau o pereche de mănuşi din piele, care să combine eleganţa cu funcţionalitatea.

Fiind o zodie de pământ, îi plac şi cristalele. Studiaţi puţin caracteristicile acestora şi apoi oferiţi-i drept cadou un rubin, un ametist, un obsidian sau un onix. De asemenea, s-ar putea să îi placă să îşi decoreze noptiera sau biblioteca cu flori de mină.

SundialCadouri pentru Vărsători

Vărsătorul este o persoană sociabilă, pentru care prietenii sunt extrem de importanţi, astfel că se va bucura din toată inima dacă, de ziua lui, va avea casa plină şi cât mai mulţi cunoscuţi îi vor transmite urările lor de bine. Va şti să aprecieze sincer o petrecere-surpriză, ţinând cont că planeta guvernatoare a zodiei sale, Uranus, influenţează tocmai schimbările neaşteptate de situaţie.

Extravaganţă, nonconformism şi excentricitate sunt cuvinte care îl caracterizează perfect şi trebuie să ţineţi cont de acest lucru atunci când mergeţi să îi cumpăraţi un cadou. Dacă îi luaţi haine, nici măcar nu are rost să vă uitaţi la cele cu croială clasică şi la culorile terne. Vărsătorul vrea să şocheze prin vestimentaţie, să atragă atenţia asupra unicităţii şi originalităţii sale. Croielile cele mai ciudate, accesoriile neobişnuite şi, mai ales, combinaţiile de culori pe care nimeni altcineva nu ar îndrăzni să le poarte reprezintă elemente esenţiale ale stilului unui Vărsător. Deci, dacă vedeţi o ciudăţenie, nu ezitaţi să i-o cumpăraţi!

Apoi, nu trebuie uitat că Vărsătorii iubesc invenţiile tehnice şi le plac domeniile de avangardă ale cercetării. Sunt, prin urmare, interesaţi de cele mai performante calculatoare, de telefoanele cu funcţii dintre cele mai ciudate, de aparatele foto de ultimă generaţie.

Printre domeniile de interes ale Vărsătorului se numără şi astrologia, astfel încât îi puteţi face cadou un medalion cu simbolul zodiei sale sau diferite obiecte încrustate cu semne astrologice. De asemenea, Vărsătorii sunt mari admiratori ai celei de-a şapte arte, astfel încât puteţi oricând să îi luaţi la film sau să le faci cadou o serie de dvd-uri de colecţie.

Dacă optaţi pentru artă, o pictură expresionistă sau un tablou suprarealist garantează succesul scontat.

pesti1Cadouri pentru Peşti

Sentimentali, romantici, sensibili, Peştii vor aprecia cadourile care le pun în valoare aceste trăsături. O plimbare romantică sub clar de lună, o cină servită într-o ambianţă agreabilă împreună cu partenerul de viaţă, o invitaţie la cinematograf atunci când rulează o poveste de dragoste, clasicele bomboane de ciocolată în formă de inimioară sau un medalion în formă de inimă, cu fotografia iubitului în interior, sunt idei de cadouri extrem de potrivite.

Iubitori din fire, Peştii îşi revarsă acest sentiment nu numai asupra semenilor lor, ci şi asupra animalelor de companie. Puteţi să îi oferiţi cu cea mai mare încredere un  animal de casă: un căţeluş simpatic, o pisicuţă sau un hamster. Nu contează prea mult nici rasa, nici cum arată, sărbătoritul va adopta imediat animăluţul, care va avea parte de un trai îmbelşugat. Un cadou aparte îl reprezintă, bineînţeles, un acvariu cu peşti. Îi va face plăcere să aibă în cameră fiinţele care dau numele zodiei în care s-a născut.

De altfel, cadourile legate de apă vor fi întotdeauna bine primite, fie că este vorba despre echipament pentru sporturi acvatice (costum de scafandru, minge de polo sau placă de surf) sau de săruri de baie şi diferite esenţe aromatice.

Trebuie să ţineţi cont, de asemenea, de latura spirituală foarte bine dezvoltată a oricărui nativ al acestei zodii. O icoană veche sau pe care să fie pictată imaginea sfântului lor protector, tămâie frumos mirositoare adusă dintr-unul din locurile de pelerinaj ale creştinătăţii, cărţi care să povestească viaţa unor sfinţi sau a unor persoane cu puteri speciale, iată alt tip de cadou care poate mulţumi o persoană născută în semnul Peştilor.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page