Plăcerile vieţii — septembrie 15, 2019 at 21:51

Cadoul este cea mai puternică formă de apreciere

by

Surprizele pe care le faci persoanelor dragi devin amintirile tale memorabile?  Te-ai gândit de ce oare este atât de plăcut să primești un cadou? Pentru ca este un semn clar că cineva se gândește la tine. Cadoul este cea mai puternică formă de apreciere, mulțumire sau compasiune. Fiecare cadou este o surpriză frumoasă, este unic, dar cele mai intense cadouri nu sunt cele pe care le primești la zilele de naștere, ci acelea pe care nu le aștepți, când ești surprins.

Însă bucuria de a dărui este mult mai intensă decât plăcerea de a primi. Sclipirea din ochii celui surprins, zâmbetul și bucuria lui reprezintă o împlinire mult mai mare, care te umple de fericire.

Te-ai întrebat de ce să-ți petreci o zi pentru bucuria altcuiva? Ne face plăcere să fim altruiști cu cei dragi, să planificăm surpriza și să anticipăm bucuria pe care o va simți acesta. Micile cadouri pe care le oferim se transformă în amintiri de neuitat petrecute împreună cu acea persoană. Trăirile pe care le avem când cel drag este uimit și nerăbdător să descopere surpriza ne dau o mulțumire intensă.

Începe prin a surprinde o persoană dragă chiar acum! Cele mai frumoase cadouri sunt cele în care investim din noi, care ne leagă emoțional de acea persoană și care se transformă în experiențe unice. Poate fi chiar timpul tău, o cină luată împreună, o degustare de vin, o piesă de teatru văzută împreună, o plimbare prin parc.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page