Anunţuri, Ultimile Știri — martie 2, 2015 at 20:45

Bursele LEADERS School

by

Fundatia LEADERS ofera burse la fiecare editie LEADERS School si sprijina astfel tinerii exceptionali care nu au posibilitati financiare sa participe in program. Bursele LEADERS School sunt posibile multumita generozitatii organizatiilor partenere si a donatorilor individuali.

leadership

LEADERS School vizeaza tinerii pasionati de leadership, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care isi doresc experiente inedite si o schimbare, atat in dezvoltarea personala, cat si in cariera. Am creat LEADERS School pentru tinerii care apreciaza invatarea prin intermediul exemplelor reale, stiu sa puna intrebari pertinente, dar mai ales tinerii care stiu sa asculte si isi doresc sa fie parte a viitoarei generatii de lideri ai Romaniei. Participantul la LEADERS School este pasionat de ceea ce face, are curajul sa isi urmeze idealurile, invata din greselile lui si ale celorlalti, isi asuma lipsurile, este mereu deschis sa invete lucruri noi, stie ca de el depinde schimbarea si este constient ca pentru a deveni lider este nevoie de timp, dorinta si determinare. Daca te regasesti in profilul de mai sus, la LEADERS School te cautam pe tine

Criterii de eligibilitate pentru bursele LEADERS School:

  • tineri cu varste intre 18 si 25 de ani;
  • elevi si studenti romani in tara sau strainatate;
  • fara posibilitati financiare (ex: loc de munca, afacere proprie, etc);
  • implicati in activitati extracurriculare (ex: activitati de ONG, culturale, sportive, participarea la programe de dezvoltare personala si profesionala, proiecte comunitare);
  • fiecare bursier va achita o taxa de 20 euro (la cursul BNR din ziua platii) care reprezinta aportul fiecarui participant la Bursa absolventilor (detalii mai jos).

Etapele procesului de selectie:
1. Inscrierea candidatilor la burse – termen limita : 8 martie 2015, ora 23:30
2. Evaluarea aplicatiilor
3. Afisarea listei candidatilor care vor sustine interviu
4. Intervievarea finalistilor
5. Afisarea bursierilor LEADERS School

Avand in vedere numarului foarte mare de aplicanti la Bursele LEADERS School, te incurajam sa investighezi si posibilitatile de finantare alternative. Poti incepe cu companii sau organizatii din sfera ta de activitate, fundatii caritabile sau filantropi. Pentru mai multe informatii despre beneficiile pe care le putem acorda acestor finantatori, poti sa ne trimiti un email la office@leaders.ro.

! Fundatia LEADERS isi asuma dreptul de a schimba repartizarea candidatilor la burse in cazul in care se considera necesar, luand in calcul aplicatia si profilul aplicantului.

sursa leaders.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page