Ani de liceu, Cultură şi Educaţie — februarie 24, 2015 at 19:40

BURSE DE STUDIU la un colegiu important din Anglia

by

Elevii din clasa a X-a care își doresc să studieze în străinătate, au șansa de a câștiga o bursă de studiu pentru ultimii 2 ani de liceu la o școală importantă din Anglia – Colegiul Earlscliffe, în cadrul concursului lansat în parteneriat cu Mirunette International Education.

77

Admiterea cu succes la o Universitate de elită din străinătate este favorizată de obținerea certificării A-Levels recunoscute în întreaga lume (echivalent al Bacalaureatul românesc).

Programa A-Levels, denumită oficial GCE Advanced Level (General Certification of Education Advanced Level), constă în studiul aprofundat a 3 sau 4 materii de specialitate la alegere, în decursul a 2 ani.

Colegiul Earlscliffe a fost clasat pe locul 38 din 4303 școli de stat și private din Anglia care predau programa A-Levels, in topul realizat de publicația The Telegraph în 29 ianuarie 2015.

Colegiul Earlscliffe a pregătit numeroși studenți admiși la Universități celebre precum Oxford din UK și Stanford din SUA.

Cel puțin 3 burse de studiu sunt oferite la Colegiul Earlscliffe; dacă sunt remarcați mai mulți candidați cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat!

Termenul-limită pentru înscrieri: 5 martie 2015

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii de clasa a X-a, care aspira sa studieze la o Universitate de elita din strainatate.

2. Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examenele in limba engleza la materiile de specialitate alese pentru A-Levels (7 martie 2014) si interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (22 martie 2014).

3. Premiile? Cel putin 3 burse academice pentru 2 ani la Colegiul Earlscliffe din Anglia.

4. Cand incep studiile in Marea Britanie? Elevii admisi vor incepe studiile in Anglia din septembrie 2015.

5. Cum se fac inscrierile la concursul de burse? Inscrierile se realizeaza prin completarea formularului de inscriere  

Asteptam candidaturile tuturor elevilor ambitiosi!

Pentru mai multe informatii despre concursul de burse academice pentru ultimii 2 ani de liceu in Anglia, accesati site-ul organizatorului:     www.mirunette.ro

Mirunette International Educaton este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara in care limba este vorbita nativ.

Mirunette International Education are peste 10 ani de experienta in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la Colegii si Universitati prestigioase din strainatate.

sursa buzznews.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page