Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Anunţuri — ianuarie 6, 2017 at 13:05

Bursa locurilor de muncă de la Oltenița

by

ajofmAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează marți, 10 ianuarie 2017, bursa locurilor de muncă la cererea angajatorului G4S Secure Solutions București. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 10.00, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa (ALOFM Oltenița), str. Argeșului nr.111.

Sunt disponibile 40 de locuri de muncă pentru meseria de agent de securitate, astfel, invităm la bursa locurilor de muncă persoanele aflate în evidența instituției noastre, atât persoane calificate în meseria pentru care se organizează bursa cât și persoane necalificate care se pot califica ulterior la locul de muncă.

Beneficii oferite de angajatorul G4S Secure Solutions București:

  • Salariu extrem de motivant
  • Transportul gratuit în obiective
  • Plata salariului la timp
  • Siguranța locului de muncă
  • Bonusuri de performanță etc.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Oltenița din str. Argeșului nr. 111, începând cu ora 10.00.

Pentru mai multe detalii persoanele sunt rugate să contacteze ALOFM Oltenița la telefon: 0242/51.51.50, fax: 0242/51.51.31.

Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.