Comunicate de presă, Ultimile Știri — august 24, 2015 at 11:59

Bulgaria primeşte tancuri şi echipament de artilerie ale Infanteriei Marine a SUA

by

logo us marineSTUTTGART, Germania (25 august, 2015) – Tancuri, artilerie şi vehicule blindate uşoare de recunoaştere au ajuns astăzi la o bază militară din Bulgaria.

Folosind acest echipament, infanterişti marini americani se vor antrena alături de unităţile mecanizate ale aliaţilor şi partenerilor, îmbunătăţind împreună capacităţile de folosire a armamentului întrunit şi a tacticilor anti-blindaj. Însoţite de peste 160 de infanterişti marini, tancurile, echipamentul de artilerie şi vehiculele blindate uşoare de recunoaştere reprezintă Compania de Arme Întrunite. Unitatea va face parte din Black Sea Rotational Force, însă va avea sediul la Poligonul Novo Selo din Bulgaria.

Compania de Arme Întrunite are în prezent planificate trei rotaţii de câte şase luni, deşi este posibil să aibă loc mai multe.

Black Sea Rotational Force este o forţă rotaţională semestrială reprezentată de infanterişti marini şi marinari, capabilă să participe la o gamă variată de operaţiuni militare din zona de responsabilitate a Comandamentului SUA din Europa. Black Sea Rotational Force are sediul la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, în România.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page