Familie, Lifestyle — decembrie 7, 2016 at 19:32

Bradul de Crăciun 2016:Culori și tendințe pentru decorațiuni

by

Crăciunul 2016 se apropie, e aici… de aceea ar trebuie să ne gândim și totodată ar fi și interesant de știut, care sunt culorile la modă pentru a ne decora bradul. Globurile din sticlă și cristal, lumânările roșii, conuri și ramuri de pin, cam astea ar fi ideile cele mai originale și la modă în acest an.

decoratiuni-craciun14Cei care doresc să parieze pe simplitate, cei care nu pot renunța la tradiție și cei care intenționează să fie plini de farmec și la modă, pot fi interesați atunci când vine vorba despre decorațiuni. Decorațiuni din cristal, păpușici roșii, argintiu, auriu și sclipici: acestea sunt doar câteva dintre ideile pentru a face pom de Crăciun într-adevăr plin de farmec și la modă. Iată care sunt culorile la modă pentru a decora pomul de Crăciun 2016.

Cristale, prisme și sticlă: Tendințele pentru pomul de Crăciun

decoratiuni-craciun3Cine vrea să aibă un pom de Crăciun elegant, ar face bine să împodobească bradul cu cristaluri și globuri din sticlă, care pot avea forme particulare, geometrice, cum ar fi prisma. Ideal este de a crea un arbore complet alb, astfel încât să facă atmosfera de acasă cu adevărat elegantă și chic. Această soluție este perfectă pentru cei care doresc să fie la modă și glamour în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Crăciun 2016: Albastru, negru și culori închise

decoratiuni-craciun10Deși culorile închise nu au fost considerate ideale pentru aerul de bucurie și sărbătoare care domnește peste perioada Crăciunului, în acest an vor fi în mod deosebit, la modă. Albastru, negru și nuanțe similare sunt perfecte pentru cei care doresc să folosească decorații de brad la modă. Ca efectul final să nu fie straniu și sumbru, le puteți asocia cu detalii strălucitoare și sclipitoare, făcând astfel atmosfera foarte elegantă si sofisticată.

Decorațiuni pentru pomul roșu

decoratiuni-craciun16Roșul rămâne și în acest an, prin excelență, culoarea de Crăciun ideală. Pentru cei care doresc să parieze pe un brad cu decoratiuni tradiționale, pentru a evita o alunecare de stil urâtă, pot opta pentru globuri, păpuși, căciuli de Moș Crăciun, toate colorate roșii. Este o nuanta care nu iese din modă niciodată la Crăciun, capabilă de a face o atmosferă magică și foarte trendy. Sfatul este să folosiți acest tip de decorațiuni în cazul în care, în ultimii ani accentul a fost pe ceva mai trendy.

Bradul de Crăciun argintiu și auriu

decoratiuni-craciun12Ca și roșu, auriul și argintiul sunt două culori care nu se demodează atunci când vine vorba de decorațiunile de Crăciun. Ghirlande, globuri, lumini, în aceste nuanță sunt perfecte pentru a face copacul sofisticat, rafinat și, în același timp, având o tematică perfectă. Sunt două nuanțe care merg bine singure, dar care dau și mai bine atunci când decorațiunile sunt însoțite de sclipici și pietre. Deasemenea pot fi asociate cu succes cu alte nuanțe de crom la modă. Aceste culori sunt recomandat pentru cei care doresc să facă trimitere la candoarea și splendoarea acestei perioade, pur și simplu prin decorul lor.

Decorațiuni și pomi de Crăciun originale

decoratiuni-craciun2În ultimul timp, este foarte la modă să te concentrezi pe tot ceea ce este prietenos, home-made și ecologic. Pentru a avea un pom de Crăciun și decoratiuni trendy, puteți alege o astfel de variantă pentru a decora bradul cu nuanțe naturale, care amintesc de culorile pământului și cu detalii “verzi”, cum ar fi: decorațiuni din lemn, ramuri, conuri de pin, saci de iută. Idei originale ar putea fi de asemenea, brazii de Crăciun din cărți, cu foi de ziar și cu lumini colorate. Desigur, pentru a-l face mai plin de farmec și la modă, trebuie doar să adăugați o strop de sclipici de toate decoratiunile.

[wzslider autoplay=”true”]

Traducere și adaptare text Liliana Manea, sursa:donna.fanpage.it

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page