Politica, Politica naţională — mai 27, 2013 at 15:20

BPN al PNLa aprobat propunerea de excludere a lui Chiliman şi Tuşa

by

andrei-chiliman-adriana-neagoeBPN al PNL a aprobat, luni, propunerea de excludere din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi a deputatului Diana Tuşa, care este transmisă Delegaţiei Permanente a partidului, for care ia decizia finală.

Antonescu: Am propus excluderea lui Chiliman şi Tuşa. Delegaţia Permanentă va da votul decisiv

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că a propus excluderea din partid a lui Andrei Chiliman şi a Dianei Tuşa, în baza articolului 16 din Statutul partidului, el arătând că procedura de vot este în desfăşurare şi că votul decisiv va fi dat în Delegaţia Permanentă.

Antonescu a spus că a propus excuderea lui Andrei Chiliman şi a Dianei Tuşa, în baza articiolului 16, litera a) şi litera c), şi a arătat că există şi alte propuneri de excludere, de la Mehedinţi.

“S-a votat, dar nu avem încă rezultatul. Vă comunicăm, oricum în Delegaţia Permanentă este votul decisiv. Votul este în derulare”, a spus Antonescu.

El a arătat că va comunica deciziile luate de Delegaţia Permanentă.

“La sfârşitul Delegaţiei Permanente, atunci când vom avea nişte decizii de un fel sau de altul, adoptate, vă vom sta la dispoziţie şi eu şi alţi colegi cu tot ce s-a hotărât în aceste foruri, cu explicaţii, cu detalii. Dacă nu avem încă nişte decizii, ce doriţi?”, le-a spus Antonescu jurnaliştilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa Delegaţiei Permanente este în desfăşurare, la aceasta participând şi Andrei Chiliman şi Diana Tuşa.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat de vineri că va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman.

sursa: mediafax, Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page