Lifestyle, Sport — iunie 24, 2013 at 16:34

Boxul călăraşean – Noi victorii

by

boxSectia de box a CSM Calarasi s-a intors de la competitia de box  “CENTURA PALTINIS – MEMORIALUL FRATII NEGREA “.  La aceasta competitie au fost prezenti 127 de sportivi de la 23 de cluburi din tara , inclusiv lotul national de tineret !

Sectia noastra a avut o prestatie foarte buna si la aceasta competitie reusind ca 5 din sportivii clubului nostru sa ocupe la final locul I lucru ce a facut ca sectia noastra sa fie intre primele cluburi de la aceasta competitie. Finala de la categoria 46 kg juniori fiind disputata de Lazar Ionut si Ceparu George, ambii fiind sportivii nostri !!!

Sportivii nostri care au castigat aceasta competitie sunt urmatorii : Cristea Jean ( 32 kg ), Ceparu George ( 46 kg ), Schiopu Florin ( 48 kg, care l-a invins in finala pe Dudulica Ion un boxer mai mare atat de varsta cat si de kg. bucuria a fost cu atat mai mare cu cat sportivul Dudulica nu a mai pierdut nici un meci de aproximativ 2 ani ) , Ion Marian ( 75 kg, 2 meciuri castigate prin abandon ) si Costea Daniel ( al doilea meci castigat prin KO ).

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page