Politica, Politică regională — mai 14, 2013 at 14:00

Bogdan Georgescu: Vasile Iliuță nu înțelege ce înseamnă politica regională…

by

În opinia mea o regiune este bine să fie compusă din patru județe Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman, a declarat pentru Argument bogdan georgescu,Vicepreședintele Consiliului Județean.

georgescu si iliuta

Aceste patru județe au caracteristici comune și pot înfăptui o politică regională eficientă în agricultură,industria alimentară și transporturi,specificând aici că cele 4 județe sunt în zona de câmpie și riverane la Dunăre-se poaate dezvolta o infrastructură de transporturi cu cele mai mici costuri.

Regret faptul  că cei 9 parlamentari ai județului din care 4 se declară specialiști în agricultură,nici unul nu a identificat obiectivul dezvoltarea  agriculturii ca prioritate în dezvoltarea regională,a mai spus Georgescu.

Vasile Iliuță ca om de afaceri și reprezentant al fermierilor sau agricultorilor-nu mi-e clar-nu prea are conturată o zonă de preocupări ,de idei și  de acșiuni privind dezvoltarea regională.

Vasile Iliuță critică situația de fapt dar nu are măsuri concrete,un demers pe măsura funcției de deputat al județului Călărași.

Mă așteptam ca măcar el să înțeleagă ce înseamnă o politică regională axată pe agricultură ca prioritate de dezvoltare regională.Îi sugerez să invite la o discuție agricultorii importanți din cele patru județe pentru a susține acestaă variantă de regiune,a încheiat Bogdan Georgescu.

A consemnat, Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page