Anunţuri, Evenimente, Ultimile Știri — noiembrie 10, 2014 at 10:07

Bogdan Georgescu: susţinem cu demnitate pe domnul Victor Ponta, candidatul nostru, al alianţei PSD-UNPR-PC, pentru funcţia de preşedinte al României

by

Bogdan-GeorgescuScrisoare deschisă adresată călărăşenilor

 

            Stimaţi cetăţeni ai judeţului Călăraşi,

 

Anul 2014 ne aduce în faţă o mare provocare prin alegerea preşedintelui României. Astăzi, înainte de turul al doilea al alegerilor, trebuie să ne decidem, hotărâţi, ce cale urmează să alegem.

Nu o să pledez, aşa cum am fost influenţaţi în ultimii 10 ani, împotriva continuatorului regimului actual, ci am să subliniez calităţile celui care continuă programul USL şi reprezintă cheia schimbării regimului „Băsescu”.

Într-adevăr, noi conservatorii şi eu personal, susţinem cu demnitate pe domnul Victor Ponta, candidatul nostru, al alianţei PSD-UNPR-PC, pentru funcţia de preşedinte al României, acelaşi Victor Ponta care a luptat, sub steagul USL, de la înfiinţare până la decizia PNL de a părăsi Uniunea în 25 februarie 2014 şi va lupta în continuare, împreună cu aliaţii rămaşi, până la schimbarea întregului regim „Băsescu” şi însănătoşirea României.

Mai mult decât atât, candidatul nostru, domnul Victor Ponta, cel care, cu ajutorul cetăţenilor români, va fi învingător şi în turul al doilea, exprimă o viziune foarte clară pentru România de mâine. Mesajul său electoral, parte a viziunii sale pentru România, începe cu „unirea” şi se continuă cu „mândri că suntem români”, ca un adevarat preşedinte care doreşte să reprezinte întreaga Românie şi se adreseaza întregului popor român.

Acelaşi Victor Ponta ne surprinde plăcut prin gândirea politică orientată spre viitor şi echilibru atunci cănd, din  poziţia de preşedinte al celui mai mare partid din  România, invită necondiţionat, reprezentantul de necontestat al doctrinei liberale, pe domnul Călin  Popescu Tăriceanu, pentru a fi viitor prim-ministru al României.   Această iniţiativă întregeşte viziunea lui Victor Ponta despre viitoarea Românie, în care forţe politice adversare ideologic(stânga şi dreapta) pot lucra împreună pentru progresul şi unificarea naţiunii române şi în acelaşi timp, ne dezvăluie la Victor Ponta o calitate foarte importantă pentru un preşedinte, puterea de a întinde o mână adversarului ideologic pentru un interes public general.  Ca preşedinte în funcţie al PSD să oferi o demnitate publică, precum cea de prim-ministru, unui liberal, pentru a genera o stare de armonie, nu de dezbinare, naţiunii române, este o acţiune demnă de un preşedinte al României.

Ultima dovadă, cronologic vorbind, care definitivează viziunea lui Victor Ponta despre viitoarea Românie, este susţinerea refacerii USL în cel mai scurt timp, ca principiu de uniune politică, pentru o guvernare echilibrată a României, pe baza programului USL-deja asumat de guvernele Ponta şi legitimat, prin vot, de marea majoritate a românilor care au votat în 2012 (aprox.70% dintre votanti).

Acestea sunt cateva exemple de comportament politic echilibrat şi de viziune politică,  pe care le-am subliniat ca fiind argumente incontestabile ale capacităţii domnului Victor Ponta de a ne reprezenta din  înalta demnitate publică de Preşedinte al României.

Stimaţi concetăţeni(călărăşeni), îndemnul meu, al conservatorilor, adresat tuturor cetăţenilor, este să ne prezentăm la vot în 16 noiembrie 2014 şi să-l votăm pe Victor Ponta, pentru viitorul nostru, al României, pentru schimbarea regimului conflictual şi opresiv actual şi revenirea la echilibru şi dreptate, la unitate şi armonie în naţiunea română.

Cu deosebită consideraţie,

Bogdan Georgescu

Preşedinte,

Partidul Conservator, filiala Călăraşi 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page