Comunicate de presă, Ultimile Știri — februarie 15, 2015 at 18:46

Bogdan Georgescu o curtează pe blonda lui Filipescu

by

21912_144787639001723_1729600321_n_1prolog:blondele sunt periculoase în politică

Scrisoare deschisa,

adresată doamnei deputat Raluca Surdu

Stimată doamnă deputat Raluca Surdu,

Am urmărit cu interes materialele publicate de dumneavoastră în presă locală din Călăraşi sub titlul “Rubrică de educaţie civică şi politică promovată de Raluca Surdu, deputat al Colegiului Uninominal 5 Călăraşi” şi sper că veţi continua demersul, în interesul public general.

Citind articolele publicate de dumneavoastră recunosc spiritul USL, spiritul transmis prin discursurile susţinute, la Arcul de Triumf, de Crin Antonescu, Victor Ponta sau de regretatul Emil Hossu, spiritul celor care s-au unit împotriva unui regim, în “cea mai mare construcţie politică de după Revoluţie”, cum spunea o mare personalitate la acel moment.

images (1)

Regăsesc, cu mare satisfacţie, în aceste articole, dezideratele asumate de USL de a promova o societate “normală” în care noi, puterea şi opoziţia, să nu generăm rupturi şi adversităţi în societate, ci, prin dialog şi atitudini responsabile, să asigurăm susţinerea naţiunii pentru acele decizii care să ne conducă spre o viaţă mai bună.

lansareusl

Va transmit aprecierea mea personală şi felicitări pentru demersul dumneavoastră de a contribui la îmbogăţirea spirituală a comunităţii călărăşene şi va asigur de susţinerea mea, cel puţin pentru a promova, spre dezbatere publică, subiectele propuse de dumneavoastră, în interesul cetăţenilor, pentru a înţelege mai bine democraţia.

În încheiere, trebuie să recunosc o anume satisfacţie personală, oferita de convingerea că cel puţin unul dintre parlamentarii susţinuţi de noi toţi şi aleşi pe listele USL, dovedeşte că nu a abandonat promisiunile făcute, pentru care cetăţenii României ne-au votat în 2012.

Constat că enunţul formulat, în acea perioadă, de un coleg pe care îl citez: “trebuie să facem politică, cu faţa la cetăţean”, este incă de mare actualitate, ca necesitate.

Pentru a completa imaginea ideala a politicianului, într-o lume a democratiei, aş adăuga la enunţul citat, fragmentul: “având, în spate, partidele ai căror reprezetanti suntem”.                      

Cu deosebită consideraţie,

Bogdan Georgescu

Preşedinte,

Partidul Conservator, filiala Călăraşi

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page