Politica, Politica naţională — mai 28, 2013 at 12:09

Blaga: Chiliman să nu implice PDL în războaiele sale

by

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a sugerat, luni, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar fi negociat “pe sub masă” cu liderul PDL Vasile Blaga, în timp ce se afla la guvernare alături de PSD şi ar fi construit strategii împotriva PSD, deşi se află în alianţă, în USL.

chiliman

caricatura: Matei Mihai

El a arătat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul IRL, că la şedinţa Delegaţiei Permanente în care a fost exclus din PNL a fost acuzat de preşedintele Crin Antonescu de “promiscuitate politică” şi i-a întors acestuia acuzaţia.

“Promiscuitate înseamnă să negociezi pe sub masă cu Blaga în timp ce eşti la guvernare cu PSD. Promiscuitate e să faci eforturi asupra construcţiei unei strategii împotriva propriului aliat din USL, aşa cum a reieşit din stenogramele care au ieşit la iveală după precedenta şedinţă a conducerii PNL în loc să asigure tot sprijinul politic actului de guvernare”, a spus Chiliman.

blagaPreşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că îl roagă pe Andrei Chiliman să nu implice PDL în războaiele sale cu Crin Antonescu, respingând afirmaţiile lui Chiliman privind existenţa unor discuţii între PNL şi PDL.

“Eu am fost foarte ferm până acum şi repet – până la următoarele alegeri parlamentare, PDL este în opoziţie. Nu există şi nu a existat nicio discuţie între PNL şi PDL. Şi mă aştept ca domnul Chiliman să ştie foarte bine acest lucru. Îl respect pe Andrei Chiliman şi nu vreau să cred că a ales să facă jocuri politicianiste spunând neadevăruri. Îl rog, prin urmare, pe primarul Andrei Chiliman să nu implice PDL în războaiele sale cu Crin Antonescu”, a precizat Blaga.

sursa: mediafax

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page