Lifestyle, Sănătate — aprilie 10, 2013 at 16:58

Bella Spa, centru ultramodern de înfrumusețare deschis în Călăraşi

by

“Toate femeile sunt frumoase însă noi le facem irezistibile”

IMG_4417A fost inaugurat Bella Spa, cel mai modern centru de relaxare şi remodelare corporală din Călăraşi, deschis pe str. Prel. Bucureşti, nr. 7, etaj 1 de către Alinei Jipa.După salonul de coafură Bella Hair Studio, Alina Jipa  a transformat acumulările cantitative într-o intreprindre calitativă de excepție... Deschiderea oficială a centrului „Bella Spa” a fost făcută în prezenţa directorului Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia, Liviu Muşat, a invitaţilor, dar şi a presei locale. Pentru înfiinţarea acestui centru, administratorul Alina Jipa a accesat un proiect venit în sprijinul microîntreprinderilor, prin Programul Regio pe Măsura 4.3. , beneficiind de sprijinul ADR Sud Muntenia.

Valoarea investiţiei se ridică la 1 milion lei din care 800.000 lei sunt nerambursabili, suma acoperind partea de dotare cu echipamente, modernizarea spaţiului fiind făcută din fonduri proprii. VIP-ul centrului este hammam-ul (baia turcească). Alina Jipa vorbeşte cu mândrie de această încăpere unde, pur şi simplu, uiţi de timp.

„Am muncit foarte mult la această baie turcească însă eforturile nu au fost zadarnice. Şi asta am văzut din prima clipă pe chipul celor ce au deschis uşa hammam-ului. Am încercat să redăm exact o atmosferă orientală unde cuvântul “timp” este lăsat la uşă. Şi ceea ce este foarte important, aerul este marin, briza mării simţindu-se chiar de la intrare.” Hammam-ul este baia turcească sau sauna umedă – cu aburi şi are şi avantajul de a deschide porii pielii, curăţând-o de impurităţi.”, spune Alina Jipa.

IMG_4413Bella Spa-ul mai este dotat cu jacuzzi, saună uscată, saună cu infraroşii, echipamente pentru masaj anticelulitic, terapeutic şi de relaxare, aparat de presoterapie pentru drenaj limfatic, vibromasaj şi cromoterapie. Un alt aparat interesant este Huber Motion Lab, un echipament de fitness cu 400 de programe şi funcţii folosit până de curând doar în domeniul recuperării medicale.

Ridurile adânci, vergeturile, cearcănele, prin vizite frecvente, pot deveni istorie pe corpul tău. Punem accent pe sănătate, de aceea echipa noului salon Bella Spa, lucrează acum la cele mai benefice servicii dar şi cele mai accesibile. Luna cea mai frumoasă a primăverii ne aduce pe noi, în viaţa domnişoarelor, a doamnelor dar şi a domnilor.

Motto-ul salonului meu de coafură este:

 Toate femeile sunt frumoase însă noi le facem irezistibile.

 Gândiţi-vă că misiunea continuă…”, a concluzionat Alina Jipa.

La inaugurare a participat și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, care a declarat că se bucură că instituția pe care o conduce contribuie la dezvoltarea de noi afaceri în municipiul Călărași.

Sunt aici în calitate de reprezentant al ADR Sud Muntenia ca instituţie implicată în derularea programului operaţional regional din care s-a finanţat şi acest proiect, dar şi în calitate de călărăşean şi doritor de investiţii noi. Sunt impresionat de ceea ce am văzut aici. Am mai văzut câteva proiecte similare în Regiune, dar aici observ o calitate deosebită a echipamentelor, angajaţi care ştiu despre ce este vorba. Vreau să le mulţumesc şi colegilor mei din Agenţie care v-au fost alături în această perioadă de derulare a proiectului. De asemenea, vreau să-i încurajez pe toţi cei care doresc să facă investiţii, în această perioadă destul de dificilă financiar este una din puţinele şanse de dezvoltare. Felicitări şi succes echipei!”, a spus Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia. 

 

[wzslider autoplay=”true”]

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page