De pe la noi — septembrie 27, 2015 at 12:55

Bătaie și scandal. Consiliul local Oltenița

by

   tone

Pe 24 septembrie înainte de Ședința publică a Consiliulului local Oltenița în Sala de Ședințe a intrat jurnalista Laura Suzeanu. Baza legală era cea pe care o are orice cetățean pt a participa la Ședințele publice:  Legea 215/2001 privind Administrația publică locală art 42 pct. 1 ce prevede că Sedințele Consiliului local sunt publice.

   Mai mult Constituția României la art  30 alin 1 Libertatea de exprimare este inviolabilă iar alin 2 Cenzura de orice fel este interzisă…

   Aceste drepturi sunt în mun. Oltenița, fieful democrației  PSD doar pe hârtie, pentru că la solicitarea primarului Țone Petre colega noastră Laura Suzeanu a fost evacuată din Sală prin folosirea forței de catre agenți ai Poliției locale subordonate lui Țone.

   Colega noastră a reclamat la serviciul 112 agresiunea publică – Poliției Naționale care s-a deplasat pentru a constata fapta colegilor lor din Poliția Locală Oltenița.

   De neimaginat faptul că în Consiliul local Oltenița s-a votat ca Ședințele publice ale acestora să nu mai fie publice ci împotriva legii, a Constituției.

  Oare ce au de ascuns în luarea Hotărârilor de Consiliu?

 Marian Dorin Pîrloagă

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page